Fujifilm Instax Mini 12 Blossom Pink

Fujifilm Instax Mini 12 Blossom Pink
2 138 2 069 2278
2 138,- Kč

Původní cena: 2 069,- Kč


Hodnocení:


Fujifilm Instax Mini 12 Blossom Pink z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fujifilm Instax Mini 12 Blossom Pink .

Detailní informace

Hravý instantní fotoaparát INSTAX mini 12, který je nabitý snadno použitelnými režimy a ovládacími prvky, srší radostí, kreativitou a barvami. S perfektně umístěným zrcátkem ideálním pro selfie, režimem focení zblízka, automatickým ovládáním blesku a veselými mini fotkami je Mini 12 mnohem víc než jen pěkná krabička. INSTAX mini 12 je navržen tak, aby držel krok s va&scaro...n;ím aktivním životem, ať tě dobrodružství zavedou kamkoli. To je důvod, proč je tento fotoaparát vybaven super jednoduchými ovládacími prvky, aby jej mohli vyzkoušet všichni. Zapni ho otočením. Otoč dál, a vstup do režimu focení zblízka. Dalším otočením jej vypnete. To je všechno, lekce skončila. Mini 12 je vybaven automatickou expozicí a ovládáním blesku, takže jej stačí vzít a můžeš hned fotit. Žádné motání se s nastaveními nebo zapomínání na zapnutí blesku; vždy jen radostné záběry. Pět vteřin. To je rychlost. Fujifilm expertům se podařilo prolomit pětivteřinovou rychlost tisku. To vše bez kompromisů v kvalitě obrazu. Paralax korekce je fantastický způsob, jak říci, že „co vidíš, to dostaneš“. Přepnutím do režimu Close-up se nastavitelný hledáček úhledně dorovná s objektivem, takže získáš záběr, který vidíš. Jedná se o milimetry, ale když jste tak blízko, není prostor pro chyby. Aplikace INSTAXUP je zcela nový způsob, jak uchovávat všechny své INSTAX fotografie digitálně na jednom místě. Jednoduše naskenujte své skutečné výtisky pomocí telefonu a přeměňte je na sdílitelné digitální snímky, které můžeš doladit, označit a uložit. Typ baterie : AA Speciální vlastnosti : Built-in Flash Typ : Instatní Maximální ISO : 800.0 Barva : Růžová Vstup na SD : Ne Šířka (cm) : 10.4 Země původu : Thajsko Barva podle výrobce : Blossom Pink Balení obsahuje : Baterie Optický zoom : 0.37 x Optická stabilizace objektivu : Ne Max. světelnost při max. ohniskové vzdálenosti : f/12.7 Maximální čas závěrky : 2 s Balení obsahuje : Manuál Výška (cm) : 12.2 Max. světelnost při min. ohniskové vzdálenosti : f/12.7 Typ kamery : Instatní Minimální čas závěrky : 250 s Hmotnost : 306 g Maximální ohnisková vzdálenost : 60 mm Digitální zoom : Ne Vstavaný blesk : Ano Hledáček : Optická Typ objektivu : Zoom Napájení : Žádné, Pouze bateriový provoz Minimální ohnisková vzdálenost : 60 mm Speciální vlastnosti : Selfie mirror Hloubka (cm) : 6.66

Produkt je výrobek značky Fujifilm Instax ,distribuovaný s EAN kódem 4547410489071.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Fujifilm Instax, Fotoaparáty a kamery Fujifilm Instax, Digitální fotoaparáty Fujifilm Instax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 315,- Kč
3 158,- Kč
Detail
5 590,- Kč
4 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fujifilm Instax Mini 12 Blossom Pink a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fujifilm Instax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fujifilm Instax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fujifilm Instax Mini 12 Blossom Pink
Právě si prohlížíte...

2138,- Kč