Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fujifilm instax mini 11 Sky Blue + mini 11 ACC kit Sky Blue

Fujifilm instax mini 11 Sky Blue + mini 11 ACC kit Sky Blue

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fujifilm instax mini 11 Sky Blue + mini 11 ACC kit Sky Blue z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Fujifilm instax mini 11 Sky Blue + mini 11 ACC kit Sky Blue .

Detailní informace

Instantní fotoaparát Fujifilm instax mini 11 Sky Blue + mini 11 ACC kit Sky Blue:Populární instantní fotografie se v pokrokovějším provedení vrátila zpět společně s instantním fotoaparátem Fujifilm instax mini 11 Sky Blue + mini 11 ACC kit Sky Blue. Takřka bleskové zhotovení snímků spojené s banálním ovládáním ulehčí způsob, jak zachytit jedinečné okamžiky vašeho života. Náhled na fotografovaný objekt či situaci vám umožní
optický hledáček. Daný typ fotoaparátu nevlastní slot na paměťovou kartu. O potřebnou energii v fotoaparátu se stará...r />2× AA baterie. S jedním nabitím zvládnete vyfotit až 10 snímků. U instantního fotoaparátu najdete selfie zrcátko. Můžete se tak ještě upravit před tím, než začnete fotit. Základní funkce instantního fotoaparátu Fujifilm instax mini 11 Sky Blue + mini 11 ACC kit Sky Blue Zaznamenejte si každou skvělou momentku s instantním fotoaparátem Fujifilm Digitální instantní fotoaparát s okamžitým tiskem fotografií Maximální citlivost (ISO) 800 Minimální závěrka 0,004 s Přesný pohled na fotografovanou situaci vám umožňuje optický hledáček Instantní fotoaparát má na svém těle vestavěný blesk Kompozici si můžete až 0,37× zvětšit Tělo instantního fotoaparátu Fujifilm Díky svým malým rozměrům, které jsou 10,76 × 12,12 × 6,73 cm instantní fotoaparát jednoduše sbalíte a vezmete na cesty. V zavazadle jeho přítomnost ani nepoznáte, protože váží pouze 293 g. Celkový vzhled fotoaparátu poté utváří modrá barva. Na přední straně se nachází blesk vhodný do tmavých prostorů. V balení se navíc nachází popruh/poutko, manuál, pouzdro a fotoalbum. Objekty si dokážete díky optickému zoomu zvětšit až 0,37×. Bez komplikací zaostří objekty situované ve vzdálenosti alespoň 28 cm. Maximální ISO u fotoaparátu Fujifilm dosáhlo na hodnotu 800.

Produkt je výrobek značky Fujifilm ,distribuovaný s EAN kódem 8594190351131.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Fujifilm, Fotoaparáty a kamery Fujifilm, Digitální fotoaparáty Fujifilm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

379,- Kč
249,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fujifilm instax mini 11 Sky Blue + mini 11 ACC kit Sky Blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fujifilm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fujifilm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fujifilm instax mini 11 Sky Blue + mini 11 ACC kit Sky Blue
Právě si prohlížíte...

2199,- Kč