Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Canon Zoemini S2 modrozelená

Canon Zoemini S2 modrozelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Canon Zoemini S2 modrozelená z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Canon Zoemini S2 modrozelená .

Detailní informace

Instantní fotoaparát Canon Zoemini S2 modrozelená:Stylová instantní fotografie se v moderním provedení vrátila zpět společně s instantním foťákem Canon Zoemini S2 modrozelená. Prakticky okamžité vytištění snímků spojené se snadným ovládáním ulehčí způsob, jak zachytit jedinečné okamžiky vašeho života. V jeho těle bude snímač s rozlišením 8 Mpx. Náhled na aktuální scénu vám nabízí optický hledáček. Všechna data
se ukládají na paměťové karty typu micro SD. Přičemž by její maximální kapacita neměla atakovat hranici 256 GB. O veškerou energii ...zařízení se stará
akumulátor o kapacitě 700 mAh. Klíčové přednosti instantního fotoaparátu Canon Zoemini S2 modrozelená Přidejte fotkám na autenticitě s instantním fotoaparátem Canon Instatní fotoaparát s okamžitým tiskem fotografií Maximální ISO 1600 Kontrolu namířené kompozice vám zprostředkuje optický hledáček Instantní fotoaparát je vybaven vestavěným bleskem Tělo instantního fotoaparátu Canon Díky svým malým rozměrům, které činí 12,1 × 8,03 × 2,24 cm vezmete instantní fotoaparát všude s sebou. V zavazadle jeho přítomnost ani nepoznáte, protože váží pouze 188 g. Celkový design fotoaparátu poté doplňuje modrá a zelená barva. Z přední části je připravený blesk pro osvětlení tmavých scén. Fotoaparát fotografie nejen vytiskne, ale i uloží na paměťovou kartu typu micro SD. Po stránce konektivity očekávejte podporu bezdrátové rozhraní Bluetooth a bezdrátové rozhraní NFC. Zaostřit budete moci objekty se vzdáleností minimálně 30 cm. Největší ISO u fotoaparátu Canon nabylo hodnoty 1600.

Produkt je výrobek značky Canon ,distribuovaný s EAN kódem 4549292176049.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Canon, Fotoaparáty a kamery Canon, Digitální fotoaparáty Canon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Canon Zoemini S2 modrozelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Canon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Canon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Canon Zoemini S2 modrozelená
Právě si prohlížíte...

4389,- Kč