Canon PowerShot PX černý Essential Kit

Canon PowerShot PX černý Essential Kit
6 990 7 229 1899
6 990,- Kč

Původní cena: 7 229,- Kč


Hodnocení:


Canon PowerShot PX černý Essential Kit z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Canon PowerShot PX černý Essential Kit .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Canon PowerShot PX černý Essential Kit:Krásné fotografie a videa vám umožní pořizovat digitální bezzrcadlovka Canon PowerShot PX černý Essential Kit. Uvnitř jejího těla se skrývá CMOS snímač s velikostí 1/2,3. Díky tomu dosáhnete krásných fotek a videí s rozlišením Full HD. Rozlišení snímače dosahuje 11,7 Mpx. Všechny vzniklé snímky a videa se uloží na paměťovou kartu typu SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC a micro SDXC. O napájení zařízení se postará akumulátor. Nejdůležitější vlastnosti bezzrcadlovky Canon PowerShot PX ...černý Essential Kit Digitální fotoaparát Canon se snímačem CMOS Canon disponuje rozlišením 11,7 Mpx Natáčejte videozáznamy s Full HD rozlišením Digitální bezzrcadlovce dodává eleganci černá barva Konstrukce digitální bezzrcadlovky Canon Díky svým minimalistickým rozměrům, které jsou 5,64 × 5,64 × 8,19 cm, se stane digitální fotoaparát jasnou volbou aktivních cestovatelů. Snadno jej tak sbalíte do jakéhokoliv zavazadla, jelikož váží jen 0,17 kg. Celkový vzhled ovlivňuje černá barva. Z přední strany narazíte na bajonet s elektronickými kontakty pro nasazení objektivů. Fotoaparát disponuje závitem, který využijete například pro připevnění na stativ, gimbal a jiné pomůcky. V balení se navíc nachází akumulátor, uživatelská příručka, USB kabel, napájecí kabel/adaptér a objektiv. Podporované formáty a rozhraní bezzrcadlovky Canon Snímky můžete odesílat přes Bluetooth a WiFi. Perfektně zaostřené fotky s objektivem fotoaparátu Canon S kompaktním fotoaparátem je dodávaný také objektiv. Ten dokáže svým rozptylem ohniskových vzdáleností pohodlně přibližovat či oddalovat. Ohnisko objektivu má rozsah 19 (35mm ekv.: 19 ) až 57 mm (35mm ekv.: 57 mm), a proto se nejlépe osvědčí, pokud je vaší zálibou fotografovat například krajinu, reportáž, architekturu nebo portrét. Cokoliv si tak můžete s použitím optického zoomu zvětšit až 3×. Zaostřit hravě zvládá objekty vzdálené alespoň 20 cm.

Produkt je výrobek značky Canon ,distribuovaný s EAN kódem 8714574669137.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Canon, Fotoaparáty a kamery Canon, Digitální fotoaparáty Canon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Canon PowerShot PX černý Essential Kit a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Canon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Canon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Canon PowerShot PX černý Essential Kit
Právě si prohlížíte...

6990,- Kč