Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Canon PowerShot G7 X Mark III Battery Kit stříbrný

Canon PowerShot G7 X Mark III Battery Kit stříbrný

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Canon PowerShot G7 X Mark III Battery Kit stříbrný z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Canon PowerShot G7 X Mark III Battery Kit stříbrný .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Canon PowerShot G7 X Mark III Battery Kit stříbrný:Krásné fotografie a videa vám umožní pořizovat kompaktní fotoaparát Canon PowerShot G7 X Mark III Battery Kit stříbrný. Můžete se tedy těšit na kvalitní snímky, které ale nedosáhnou profesionální úrovně a videa s rozlišením 4K. Celkové rozlišení snímače se dostalo na 20,1 Mpx. Aktivaci jednotlivých funkcí
a změny v nastavení budete provádět pomocí ovládacích prvků na vyklápěcím dotykovém displeji. Velice pohodlně se vám tak bude nejen vlogovat, ale i např. dělat selfie.... Obrazovku snadno rychlým pohybem překlopíte o 180°. Využít můžete také technologie Live view, abyste uviděli na displeji svět jako v hledáčku. Veškerá data z fotoaparátu se zapíší na paměťovou kartu typu SD. Mezi benefity zařazujeme přítomnost funkce optické stabilizace obrazu. Je tedy řeč o procesu vyrovnávání obrazu v reálném čase. Zajišťuje to instalovaný gyroskopický senzor. Rozloučíte se tak s rozmazanými snímky i roztřeseným videem, a to bez ztráty kvality. Důležité vlastnosti kompaktního fotoaparátu Canon PowerShot G7 X Mark III Battery Kit stříbrný Canon obdržel rozlišení 20,1 Mpx Optická stabilizace zajistí nerozmazané fotky bez ztráty kvality Od teď budete moci natáčet videozáznamy s 4K rozlišením Konstrukci kompaktního fotoaparátu dominuje stříbrná barva Tělo kompaktního digitálního fotoaparátu Canon Celkový design utváří stříbrná barva. Fotoaparát obdržel stativový závit, který lze využít k nasazení na gimbal, stativ či jiné pomůcky. Nechybí mu ani vestavěný blesk k dosvětlení připravené kompozice. V balení se navíc nachází akumulátor, popruh/poutko, napájecí kabel/adaptér a extra baterie. Podporované formáty a rozhraní digitálního fotoaparátu Canon K zaznamenávání videí využívá digitální zrcadlovka video kodek H,264/MPEG-4 AVC. Fotografie se v případě potřeby ukládají i ve formátu RAW. Můžete využít i odesílání přes
Bluetooth a WiFi. Kompaktní fotoaparát dokáže komunikovat s počítačem díky klasickému konektoru USB. V případě potřeby
je k dispozici konektor pro externí mikrofon. Jde-li o grafické výstupy, je tento model vybaven konektory micro HDMI. Klaďte důraz na detail s fotoaparátem Canon 35mm ekvivalentní ohnisko fotoaparátu má rozsah 24 až 100 mm. Prostřednictvím optického zoomu je možné kterýkoliv objekt přiblížit až 4,2×.

Produkt je výrobek značky Canon ,distribuovaný s EAN kódem 8714574664057.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Canon, Fotoaparáty a kamery Canon, Digitální fotoaparáty Canon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Canon PowerShot G7 X Mark III Battery Kit stříbrný a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Canon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Canon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Canon PowerShot G7 X Mark III Battery Kit stříbrný
Právě si prohlížíte...

19490,- Kč