Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Canon EOS R10 Body + F-EOS R + RF-S 18-150mm IS STM Černá

Canon EOS R10 Body + F-EOS R + RF-S 18-150mm IS STM Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Canon EOS R10 Body + F-EOS R + RF-S 18-150mm IS STM Černá z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Canon EOS R10 Body + F-EOS R + RF-S 18-150mm IS STM Černá .

Detailní informace

Dokonalý další krok ve fotografování. Ať už přecházíte z první digitální zrcadlovky, smartphonu, nebo kompaktního fotoaparátu, fotoaparát EOS R10 vám jednoduše poskytne více. Více technologií, více funkcí, větší přenosnost, větší kreativitu. Specifikace:
Typ fotoaparátu: Kompakty s vyměnitelným objektivem Megapixel: 24 Typ displeje: Výklopný, doty...kový Rozlišení videa: 2160p Typ paměťové karty: SD, SDHC, SDXC Rozhraní: Mini HDMI, Wi-Fi, USB Funkce: Wi-Fi, Vysokorychlostní snímání, Detekce tváří Formát médií: RAW, JPEG, MP4 Systém Dual Pixel CMOS AF II: Automatické zaostřování rozpoznává a sleduje osoby, zvířata a vozidla jak v režimu fotografování, tak v režimu pořizování videí Kontinuální snímání rychlostí 15 sn./s: S mechanickou závěrkou pro rychlé dosažení nejlepších výsledků ve vysoké kvalitě 4K/30p: Vysoce kvalitní video převzorkované z rozlišení 6K Zaostřování při slabém osvětlení až do –4 EV2 Fotografie do citlivosti ISO 32000 a videa do citlivosti ISO 12800: S možností rozšíření na citlivost ISO 51200 pro fotografie a ISO 25600 pro videa 4K/60p pro videa s plynulejším pohybem Elektronický hledáček s 2,36 miliony bodů s volitelnou obnovovací frekvencí 60 nebo 120 sn./s Kontinuální snímání rychlostí 23 sn./s s elektronickou závěrkou pro ještě rychlejší, a navíc tiché fotografování Procesor DIGIC X: Citlivé ovládání a minimální prodleva elektronického hledáčku Platforma image.canon: Přímé připojení k síti Wi-Fi pro odesílání do cloudových služeb Otočná dotyková obrazovka s úhlopříčkou 7,5 cm a 1,04 milionu bodů Živé streamování ve službě YouTube: Pozvedněte snadno svou digitální zrcadlovku díky naší zaváděcí nabídce: Součástí balení je upevňovací adaptér Canon EF-EOS R. Používejte stávající objektivy EF a EF-S od digitální zrcadlovky a zachovejte stejnou kvalitu, výkon a funkčnost s fotoaparátem EOS R10. Tato nabídka platí pouze během uvedení fotoaparátů Canon EOS R7 a EOS R10 na trh.
Objektiv RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM: Dostaňte se dále a přibližte se bez nutnosti výměny objektivu. Model RF-S 18-150 mm F3.5-6.3 IS STM je lehký a kompaktní objektiv řady EOS R se zoomem pro fotoaparáty se snímačem APS-C, který nabízí optický stabilizátor obrazu s rozsahem 4,5 EV a výkonný rozsah 18–150 mm, který zajistí ohromující snímky zblízka i na dálku. S fotoaparátem řady EOS R se snímačem APS-C můžete jít za hranice každodenního života a použít objektiv, který je nabitý funkcemi. Díky výkonnému rozsahu zoomu 18–150 mm je ideální pro fotografování na cestách, fotografování divoké zvěře, a dokonce i makrofotografování. Optický stabilizátor obrazu s rozsahem 4,5 EV tohoto kompaktního, lehkého a tichého objektivu zajišťuje mimořádnou všestrannost, díky níž překonáte otřesy fotoaparátu i při slabém osvětlení.
Dostaňte se dále díky flexibilnímu cestovnímu objektivu: Zachyťte život v celé jeho kráse pomocí 8,3× objektivu se zoomem pro fotoaparáty se snímačem APS-C, který disponuje praktickým rozsahem ohniskové vzdálenosti 29–240 mm (ekvivalent pro 35 mm snímač). Je ideální pro fotografování krajiny, živé přírody, sportu nebo cestování a lze jej snadno uskladnit do brašny. Ostré a stabilní snímky a videa při snímání z ruky: S optickým stabilizátorem obrazu s rozsahem 4,5 EV, který umožňuje fotografování z ruky a zajišťuje plynulé, stabilní vid

Produkt je výrobek značky Canon ,distribuovaný s EAN kódem 8714574671666.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Canon, Fotoaparáty a kamery Canon, Digitální fotoaparáty Canon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

25 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Canon EOS R10 Body + F-EOS R + RF-S 18-150mm IS STM Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Canon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Canon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Canon EOS R10 Body + F-EOS R + RF-S 18-150mm IS STM Černá
Právě si prohlížíte...

34490,- Kč