Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Canon EOS M6 Mark II tělo

Canon EOS M6 Mark II tělo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Canon EOS M6 Mark II tělo z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Canon EOS M6 Mark II tělo .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Canon EOS M6 Mark II tělo:Hmotnost fotoaparátu: 408 gParametry tohoto zboží          Velikost snímače:APS-CRozlišení snímače:32,5 MpxÚhlopříčka displeje:3Bajonet:Canon EF-M          Maximální ISO:25600Maximální rozlišení videa:4K (3840 × 2160)Výdrž baterie:305 snímkůPokročilé funkce:WiFi, Bluetooth, dotykový výklopný displej, možnost připojení elektrického hledáčku
Všestranný kompaktní fotoaparát navržený pro kreativituD...igitální bezzrcadlovka Canon EOS M6 Mark II disponuje kompaktním tělem s nízkou hmotností, díky čemuž můžete pořizovat vysoce kvalitní snímky či nahrávat videa v detailním 4K rozlišení opravdu kdekoliv. Rychlý systém zaostřování, pohotová reakce a sekvenční snímání rychlostí 14 sn./s. jsou zárukou pro zachycení každého prchavého momentu. Určitě uvítáte podporu bezdrátového přenosu snímků prostřednictvím Bluetooth a WiFi rozhraní či intuitivní ovládání pomocí výklopného dotykového displeje.Plynulá videa v 4K rozlišeníCanon M6 Mark II dokáže zachytit plynulá videa v 4K rozlišení rychlostí až 30p (v případě Full HD rozlišení až 120p). Navíc můžete pořizovat dechberoucí časosběrná 4K videa, zpomalené záběry či připojit k fotoaparátu externí mikrofon a dodat vašim video nahrávkám profesionální parametry.Působivé snímky ze všech úhlůVýklopný dotykový 3 displej umožní zvolit kompozici z libovolného úhlu (náklon až 180°) či rychle zaostřovat objekty pouhým dotykem. Jednotlivé ovládací prvky lze snadno přizpůsobit, aby jste měli všechna důležitá nastavení a funkce ihned po ruce.
Vynikající snímky ve dne i v nociŠpičkový snímač APS-C CMOS s rozlišením 32,5 megapixelů poskytuje vynikající kvalitu obrazu bez ohledu na světelné podmínky. Můžete se těšit na precizní vykreslení detailů v tmavých i jasných částech snímku, úžasně živé barvy a jemně stupňované tóny. Pro kvalitní výsledky i za špatných světelných podmínek M6 Mark II disponuje maximální citlivostí ISO až 25 600, díky čemuž je dosaženo jasných snímků s minimálním šumem. Nechybí ani kombinovaná technologie stabilizátoru obrazu, která poskytuje ochranu až 5 EV proti rozmazání způsobeného otřesy fotoaparátu.
Robustní konstrukce a všestranné využitíVšestranný přenosný fotoaparát Canon EOS M6 Mark II se stane kreativním společníkem na vašich cestách. Robustní a lehká konstrukce z hořčíkové slitiny zajistí vysokou odolnost při fotografování v terénu. Pro lepší kontrolu nad snímkem můžete k fotoaparátu připojit  volitelný elektronický hledáček.Rychlý a pohotovýDíky nepřetržitému autofocusu a sekvenčnímu snímání s frekvencí 14 sn./s v maximálním rozlišení 32,5 Mpx v mžiku zaostříte a vyfotografujete i rychle se pohybující objekty. K dispozici je také režim pro sériové snímání ve formátu RAW rychlostí 30 sn./s v rozlišení 18 Mpx. Ideální pro pouliční fotografie či dokumentování každodenního života.Zaostření objektu pouhým dotykemPro dokonale ostré portréty je fotoaparát vybaven funkcemi detekce obličeje a sledování očí. Objekt snadno a rychle zaostříte pouhým klepnutím na dotykové obrazovce, která disponuje 5 481 polohami autofocusu. Zvýraznění zaostření vám pomůže dosáhnout úžasné ostrosti při ručním ostření.Propojení s mobilním zařízením Canon EOS M6 Mark II je možné propojit s vaším chytrým telefonem či tabletem prostřednictvím integrovaného WiFi a Bluetooth rozhraní. Snadno tak můžete synchronizovat a sdílet vaše snímky nebo videa pomocí mobilní aplikace Canon Camera Connect či použít mobilní zařízení pro dálkové ovládání fotoaparátu.Široký výběr objektivůFotoaparát je kompatibilní s lehkými objektivy EF-M a po připojení adaptéru EF-EOS M dokáže spolupracovat i s objektivy EF a EF-S. Fotografové tak mají na výběr z široké nabídky produktů, které splní všechny jejich požadavky.Smysl pro detailCanon při návrhu designu fotoaparátu myslel na detaily, které vám maximálně usnadní jeho používání. Jedná se např. o USB konektor pro dobíjení Li-ion akumulátoru, snadno...

Produkt je výrobek značky Canon ,distribuovaný s EAN kódem 4549292136371.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Canon, Fotoaparáty a kamery Canon, Digitální fotoaparáty Canon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Canon EOS M6 Mark II tělo a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Canon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Canon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Canon EOS M6 Mark II tělo
Právě si prohlížíte...

17990,- Kč