Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Canon EOS 250D černý + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM + LP-E17

Canon EOS 250D černý + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM + LP-E17

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Canon EOS 250D černý + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM + LP-E17 z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Canon EOS 250D černý + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM + LP-E17 .

Detailní informace

Digitální fotoaparát Canon EOS 250D černý + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM + LP-E17:V jednoduchosti je sílaHledáte kvalitní digitální zrcadlovku s maximálně jednoduchým ovládáním, kompaktním tělem a nízkou hmotností? Tak právě pro vás je určený nový model Canon EOS 250D, který je v současné době nejlehčí digitální zrcadlovkou na trhu vybavenou otočným displejem. Fotoaparát je osazen 24,1Mpx snímačem s technologií Dual-Pixel AF a špičkovým obrazovým procesorem DIGIC 8, díky čemuž je za každé situace zajištěna dokonalá kvalita a ostrost snímků.... Objektiv Canon EF-S 18-55mm f/4.0-5.6 IS STMSoučástí balení je univerzální objektiv Canon EF-S 18-55mm f/4.0-5.6 IS STM, který zachytí vše od fascinujících krajin a nádherných portrétů až po rychle se měnící akce. Jedná se o malý a lehký model s ekvivalentem ohniskové vzdálenosti pro 35mm film 29–88 mm. IS - stabilizátor obrazu - kompenzuje pohyby a otřesy objektivu vzhledem k čipu. Jeho přítomnost oceníte zejména při záběrech s delšími expozičními časy.STM - technologie krokového motoru. Je optimální volbou pro pořizování videí, jelikož zaostřuje průběžně a plynule. Motor je téměř nehlučný.Optický hledáčekDigitální zrcadlovka Canon EOS 250D je vybavena velkým optickým hledáčkem, který poskytuje reálný náhled fotografované scény a navíc je při jeho používání prodloužena výdrž akumulátoru až na neuvěřitelných 1700 snímků.Otočný výklopný displejZadní straně fotoaparátu dominuje otočný displej, pomocí kterého snadno pořídíte selfie snímky a kreativní záběry z libovolných úhlů. Displej disponuje dotykovým ovládáním, které usnadní zaostřování objektů, procházení snímků a intuitivní nastavení funkcí fotoaparátu.Uživatelské rozhraní s průvodcemPomocí přehledného průvodce a režimu Kreativní asistent naplno projevíte svůj tvůrčí potenciál. Nemusíte být profesionální fotograf a přesto můžou vaše snímky vypadat dokonale. Pomocí kreativního režimu snadno aplikujete různé efekty, filtry a k dispozici jsou i pokročilé nástroje pro korekci snímků.Dokonale ostré snímkyFotoaparát využívá citlivý devítibodový autofocus s fázovou detekcí a technologii Dual Pixel CMOS AF s funkcí automatického zaostřování očí pro dosažení dokonale ostrých snímků. Ve výbavě nechybí ani funkce sériového snímání rychlostí 5 sn./s.Propojena s vašim životemCanon EOS 250D umožňuje propojení s vaším chytrým telefonem nebo tabletem prostřednictvím Wi-Fi a Bluetooth rozhraní. Mobilní aplikace Canon Camera Connect (Android, iOS) se následně postará o snadné procházení, zálohování a sdílení snímků s vašimi přáteli nebo rodinou.Obrazový procesor Digic 8Nový obrazový procesor Digic 8 zajistí precizní zpracování snímků a díky citlivosti ISO až 25 600 pořídíte úžasně jasné fotografie i za nízkého osvětlení. Pro ukládání fotografií je k dispozici kromě klasického JPEG formátu také podpora RAW či komprimovaných C-RAW souborů.
Záznam videa v rozlišení 4KKromě pořizování úžasných fotografií digitální zrcadlovka Canon EOS 250D umožňuje i plynulý záznam videa v detailním 4K rozlišení se snímkovací frekvencí 25 a 24 sn./s. V případě nižšího Full HD rozlišení je možné natáčet s frekvenci 60, 50, 30 nebo 25 sn./s. Nechybí ani funkce pro pořizování časosběrných videí (time-lapse) či možnost připojení externího mikrofonu pro kvalitní záznam zvuku.

Produkt je výrobek značky Canon ,distribuovaný s EAN kódem 8714574661612.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Canon, Fotoaparáty a kamery Canon, Digitální fotoaparáty Canon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Canon EOS 250D černý + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM + LP-E17 a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Canon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Canon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Canon EOS 250D černý + EF-S 18-55 mm f/4-5.6 IS STM + LP-E17
Právě si prohlížíte...

17287,- Kč