AgfaPhoto Compact DC 8200 Blue

AgfaPhoto Compact DC 8200 Blue
2 999 2 999 439
2 999,- Kč

Původní cena: 2 999,- Kč


Hodnocení:


AgfaPhoto Compact DC 8200 Blue z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, digitální fotoaparáty, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným AgfaPhoto Compact DC 8200 Blue .

Detailní informace

Digitální fotoaparát AgfaPhoto Compact DC 8200 Blue:Krásné fotografie a videa vám umožní pořizovat kompaktní fotoaparát AgfaPhoto Compact DC 8200 Blue. Uvnitř jeho těla se skrývá CMOS snímač s velikostí 1/3,2. Můžete se tedy těšit na kvalitní snímky a videozáznamy až s rozlišením Full HD. Díky tomu dosáhnete krásných fotek a videí s rozlišením Full HD. Celkové rozlišení snímače se dostalo na 18 Mpx s poměrem stran 4:3. Přepínání funkcí
a modifikaci nastavení uskutečníte pomocí ovládacích prvků na 2,7 displeji. Veškerá data z fotoaparátu se... zapíší na paměťovou kartu typu SD. O veškerou energii přístroje se postará micro USB kabel baterie. Velkou výhodu skýtá přítomnost funkce elektronické stabilizace obrazu. Dejte tedy sbohem rozmazaným snímkům i roztřesenému videu. Základní přednosti kompaktního fotoaparátu AgfaPhoto Compact DC 8200 Blue Digitální fotoaparát AGFAPHOTO se snímačem CMOS Fotoaparát je kompatibilní s paměťovými kartami SD s velikostí až 32 GB AGFAPHOTO dostal rozlišení 18 Mpx Displej s úhlopříčkou 2,7 Velikou výhodou je elektronická stabilizace obrazu Od teď můžete tvořit videozáznamy s Full HD rozlišením Kompaktnímu fotoaparátu dodává eleganci modrá barva Konstrukce kompaktního digitálního fotoaparátu AGFAPHOTO Díky svým malým rozměrům, které jsou 10 × 6 × 2,5 cm, se fotoaparát hodí vášnivým cestovatelům. Kamkoliv jej tak snadno schováte, navíc není těžký - váží jen 0,089 kg. Na celkovém designu se podílí modrá barva. Na přední straně
je k dispozici bajonet s elektronickými kontakty pro připnutí objektivů. Fotoaparát dostal stativový závit, který můžete využít pro nasazení na gimbal, stativ či další pomůcky. Kompozici si před pořízením snímku s pomocí vestavěného blesku dosvětlíte. V balení se navíc nachází popruh/poutko, USB kabel, manuál a pouzdro. Přípojení a formáty fotoaparátu AGFAPHOTO Všechny soubory se ukládají na paměťovou kartu typu SD s velikostí až 32 GB. Kompaktní fotoaparát umožňuje komunikaci skrze klasický kabel typu USB. Koukněte se na svět zblízka s fotoaparátem AGFAPHOTO Focený objekt si lze pomocí optického zoomu přiblížit až 8×.

Produkt je výrobek značky Agfaphoto ,distribuovaný s EAN kódem 3760265541980.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Agfaphoto, Fotoaparáty a kamery Agfaphoto, Digitální fotoaparáty Agfaphoto.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

AgfaPhoto Compact DC 8200 Blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, digitální fotoaparáty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Agfaphoto a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Agfaphoto najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

AgfaPhoto Compact DC 8200 Blue
Právě si prohlížíte...

2999,- Kč