Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Odsavač par Concept OPP1260bc OBAL POŠKOZEN

Odsavač par Concept OPP1260bc OBAL POŠKOZEN
Odsavač par Concept OPP1260bc OBAL POŠKOZEN
Odsavač par Concept OPP1260bc OBAL POŠKOZEN
Odsavač par Concept OPP1260bc OBAL POŠKOZEN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odsavač par Concept OPP1260bc OBAL POŠKOZEN z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, digestoře, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odsavač par Concept OPP1260bc OBAL POŠKOZEN .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. Jak vybrat správný odsavač Výkon odsavače by měl odpovídat minimálně sedminásobku a ideálně desetinásobku objemu místnosti, ze které má odvádět výpary. Pokud máte kuchyň propojenou s obývacím prostorem, musíte započítat oba pokoje. Pokud si přejete tichý odsavač, doporučujeme provést výpočet optimálního výkonu odsavače a trochu ho „předimenzovat“. Pak můžete k odvětrávání používat jen 1. a 2. stupeň, které mají tišší provoz. Extra výkon odsavače Velmi praktickou funkcí u odsavačů j...e individuální nastavení stupně výkonu, pomocí kterého můžete okamžitě zvýšit výkon na maximum, čímž rychleji odvedete vzniklou páru a všechny nežádoucí odéry z vaření, popř. oxid dusíku, který vzniká při vaření na plynu. Stejně důležité je i umístění odsavače nad varnou plochu. Dle norem by se měla digestoř umístit minimálně 65 cm nad elektrickou varnou desku a 68 – 70 cm nad plynovou varnou desku. Ultra slim Řešíte v kuchyni každý milimetr? V tom případě máme právě pro vás jednoduché a elegantní řešení. Kompaktní rozměr odsavače s výškou 82mm spolu s minimalistickým vzhledem perfektně podtrhne design vaší kuchyně a poskytne vám dostatek prostoru. Při každodenním vaření pak jistě oceníte metalické omyvatelné filtry a LED osvětlení umístěné v přední části digestoře, díky němuž budete mít vždy dokonalý přehled. Účinná recirkulace Pokud nemáte možnost v kuchyni odvést páru ven, využijte jednoduše funkci recirkulace. V běžném odsavači najdete tukový filtr, který na sebe váže mastnoty. U recirkulace přidáte za tukový filtr i uhlíkový, který pohlcuje pachy. Vzduch se přečistí a fouká zpět do místnosti. Schopnost tohoto filtru pohlcovat pachy je dána četností jeho používání. Při normálním využívání 2 x – 3 x do týdne má tuto schopnost zhruba 3 – 4 měsíce. Snadné čištění tukového filtru Snadnější už to být nemůže. Tukový filtr z Vašeho odsavače můžete jednoduše vložit do myčky a spustit standardní program, bude pak jako ze škatulky. Pokud nemáte momentálně přístup k myčce, tak bohatě postačí i šikovné ruce a jarová voda. Úsporné LED osvětlení Extra úsporné LED diody Vám dokonale osvítí varnou desku. Hlavní výhodou je vysoká úspora elektrické energie oproti klasickým žárovkám a výrazně delší životnost.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 2001003436177.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Digestoře Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Digestoř Concept OPP 2060

Velikost 145 mm / Stříbrná / Concept
2 699,- Kč
Detail
5 999,- Kč
Detail
2 369,- Kč
Detail
3 049,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Odsavač par Concept OPP1260bc OBAL POŠKOZEN a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, digestoře sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odsavač par Concept OPP1260bc OBAL POŠKOZEN
Právě si prohlížíte...

1833,- Kč