Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába,Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába - 17% sleva

-17%
Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába,Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába
Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába,Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába
Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába,Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába
Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába,Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába
2 129 2 576 1263
2 129,- Kč

Původní cena: 2 576,- Kč


Hodnocení:


Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába,Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába z kategorie nábytek, nábytek pro děti a kojence, dětské židličky a sedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába,Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába .

Zlevněné zboží

Toto rozkošné a pohodlné plyšové křeslo bude ideální pro vaše děti, aby si hrály, četly nebo odpočívaly. Díky rozkošnému tvaru žáby to bude skvělý doplněk do každého dětského pokoje nebo ložnice. Toto polstrované křeslo je vyrobené z vysoce kvalitního plyše s měkkým polstrováním, takže je velmi pohodlné. Dětské křesílko má na spodní straně neklouzavou tkaninu, takže zůstane na místě i na hladkých podlahách.Barva: žábamedvědžirafaslonVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materi...ál: 100% polyester plyš / PP náplňRozměry: žába: 51 x 46 x 50 cmmedvěd: 51 x 46 x 50 cmžirafa: 52 x 47 x 74 cmslon: 50 x 47 x 55 cmHmotnost: 3,1 kgDodáváno v demontu. ,Toto rozkošné a pohodlné plyšové křeslo bude ideální pro vaše děti, aby si hrály, četly nebo odpočívaly. Díky rozkošnému tvaru žáby to bude skvělý doplněk do každého dětského pokoje nebo ložnice. Toto polstrované křeslo je vyrobené z vysoce kvalitního plyše s měkkým polstrováním, takže je velmi pohodlné. Dětské křesílko má na spodní straně neklouzavou tkaninu, takže zůstane na místě i na hladkých podlahách.Barva: žábamedvědžirafaslonVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: 100% polyester plyš / PP náplňRozměry: žába: 51 x 46 x 50 cmmedvěd: 51 x 46 x 50 cmžirafa: 52 x 47 x 74 cmslon: 50 x 47 x 55 cmHmotnost: 3,1 kgDodáváno v demontu. 

Produkt je výrobek značky Vida ,distribuovaný s EAN kódem 8718475509110.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Vida, Nábytek pro děti a kojence Vida, Dětské židličky a sedačky Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3.13 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába,Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, nábytek pro děti a kojence sleva, dětské židličky a sedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába,Dětské křeslo plyš Dekorhome Žába
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

2129,- Kč