Philips Avent Baby Dect monitor SCD735 - 22% sleva

-22%
Philips Avent Baby Dect monitor SCD735
Philips Avent Baby Dect monitor SCD735
Philips Avent Baby Dect monitor SCD735
Philips Avent Baby Dect monitor SCD735
3 899 4 999 1384
3 899,- Kč

Původní cena: 4 999,- Kč


Hodnocení:


Philips Avent Baby Dect monitor SCD735 z kategorie děti a kojenci, potřeby pro bezpečnost dětí, dětské monitory, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Philips Avent Baby Dect monitor SCD735 .

Zlevněné zboží

Získejte výhodu 60 denní záruky vrácení peněz Jistota a pohoda pro vás a vaše dítě. Tato elektronická chůva Philips AVENT zaručuje maximální pohodlí a pocit bezpečí pro vás i vaše dítě. Nabízí vysoce spolehlivé spojení a řadu funkcí k uklidnění dítěte. Navíc promítá noční světlo s hvězdami, které si vaše dítě určitě zamiluje! Sledování teploty v pokoji dítěte snímače teploty, sledování podmínek v dětském pokoji digitální displej možnost komunikace s dítětem S novou řadou monitorů DECT Philips AVENT můžete v&nb...sp;klidu odpočívat s vědomím, že je vaše dítě spokojené, i když s ním nejste v místnosti. Nová řada monitorů DECT poskytuje množství neocenitelných vlastností. Digitální technologie vás upozorní i na nejtišší šepot a umožní vám uklidnit vaše dítě díky spojení s garancí nulového rušení v domě a v jeho okolí. Funkce: 100% spolehlivé spojení s dítětem Kontrolky LED indikují, zda je jednotka připojena a zda je v dosahu Kontrolky aktivované zvukem indikují, zda miminko vydává nějaké zvuky Nabíjecí rodičovská jednotka s dobou provozu až 24 hodin Co je na tomto monitoru zajímavého? Noční světlo s hvězdami uspí vaše dítě Režim Smart ECO zajišťuje efektivní využívaní energie Režim klidné noci pro rodiče Snímač teploty s nastavitelnými výstrahami Možnost vibračního režimu Obousměrná komunikace miminko vás může slyšet Dosah ve volném prostoru až 330 m "

Produkt je výrobek značky Philips Avent ,distribuovaný s EAN kódem 8710103993964.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Philips Avent, Potřeby pro bezpečnost dětí Philips Avent, Dětské monitory Philips Avent.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

491,- Kč
438,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Philips Avent Baby Dect monitor SCD735 a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, potřeby pro bezpečnost dětí sleva, dětské monitory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips Avent a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips Avent najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Philips Avent Baby Dect monitor SCD735
Právě si prohlížíte... - 22% sleva

3899,- Kč