Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Angelcare AC327 monitor pohybu dechu video chůvička

Angelcare AC327 monitor pohybu dechu video chůvička
Angelcare AC327 monitor pohybu dechu video chůvička
Angelcare AC327 monitor pohybu dechu video chůvička
Angelcare AC327 monitor pohybu dechu video chůvička

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Angelcare AC327 monitor pohybu dechu video chůvička z kategorie děti a kojenci, potřeby pro bezpečnost dětí, dětské monitory, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Angelcare AC327 monitor pohybu dechu video chůvička .

Detailní informace

Monitor pohybu dítěte Angelcare® AC327 s videochůvičkou je spolehlivá, důvěryhodná chůva v krásném designu. Má novou o 40% menší bezdrátovou snímací podložku/senzor pohybu SensAsure. Můžete si být jisti, že i tato podložka nabízí precizní úroveň detekce pohybu. Pohybový alarm zazní, jen pokud není detekován žádný pohyb 20 sekund. Rodičovská jednotka poskytuje možnost vidět dítě ve dne i v noci. Monitor AC327 lze použít i bez detekce pohybu pro ty nejmenší batolata. Senzorová podložka funguje se standardními matracemi – s pružinovou matrací a pě...novými matracemi, kromě paměťové pěny (částečné nebo plné), matrací s dutým rámem a vodních lůžek. Pevná podpůrná deska udržuje konstantní tlak na celou senzorovou podložku (senzor), což umožňuje detekovat pohyby dítěte, i když je dítě na okraji postýlky. Bezdrátová snímací podložka o rozměru 16 × 16 cm: Nastavitelná citlivost snímače pohybu po 15 sekundách, když není rozpoznán žádný pohyb, monitor vydá předběžné pípnutí, které se pokusí dítě probudit po 20 sekundách spuštěn alarm Bez kontaktu s dítětem Lze připojit až 2 snímací podložky Rodičovská jednotka: Barevný LCD dotykový displej s nočním viděním 4,3" (10,9 cm) Rozlišení obrazovky 480×272px Hlasem aktivovaný přenos zvuku nebo stálý přenos zvuku Funkce zpětného hovoru Nastavitelný teplotní alarm Dosah až 250 m Ovládání hlasitosti Rozdělitelný obraz pro více kamer Alarm slabých baterií v rodičovské jednotce Alarm slabých baterií ve snímací podložce micro-USB vstup Dětská jednotka: Kamera s digitálním přiblížením obrazu (Zoom) Napájení ze sítě AC adapterem s micro-USB konektorem Volitelná zvuková indikace pohybu „TIC“ (tikání) Možné umístění na stole i na stěně

Produkt je výrobek značky Angelcare ,distribuovaný s EAN kódem 0666594204301.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Angelcare, Potřeby pro bezpečnost dětí Angelcare, Dětské monitory Angelcare.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

222,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Angelcare AC327 monitor pohybu dechu video chůvička a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, potřeby pro bezpečnost dětí sleva, dětské monitory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Angelcare a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Angelcare najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Angelcare AC327 monitor pohybu dechu video chůvička
Právě si prohlížíte...

4899,- Kč