Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021 - 18% sleva

-18%
Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021
Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021
Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021
Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021 z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021 .

Zlevněné zboží

Kočárek do každého terénu s elegantním a lehkým designem, díky čemuž je ideální k prohlídkám měst nebo k procházkám po vašich oblíbených stezkách. Je pohodlný pro děti a ergonomický pro rodiče! Vlastnosti: Snadné ovládání díky otočnému přednímu kolu, které lze při běhu zaaretovat, a 16” zadním kolům Snadné složení jednou rukou pro úsporu místa při skladování a přepravě Integrovaná otočná ruční brzda pro ovládání rychlosti v kopcovitém te­rénu Polohovací stříška s bočními větracími okénky zajišťuje pohodlí ...;dítěte Polohovatelné sedátko – pohodlné sklopení jednou rukou Odpružení pro příjemnější jízdu pro rodiče i dítě Ergonomická nastavitelná rukojeť pro maximální pohodlí rodiče Velký úložný košík se zapínáním na zip, zadní síťovou kapsou a dvěma síťovými přihrádkami na svačinu či hračky pojme vše, co potřebujete na cestách Bezpečné a pohodlné sedátko s polstrovanými pětibodovými popruhy a integrovaným větráním Okénko s magnetickým zavíráním umožňuje kontrolovat spící dítě, aniž byste jej rušili Zvýšená viditelnost díky reflexním ráfkům všech kol a reflexnímu lemování stříšky Lze používat od narození dítěte s korbou Thule Bassinet nebo adaptérem na dětskou autosedačku (prodává se samostatně). Tkaninu sedačky a stříšky lze sejmout a získat tak čistý vzhled Technické parametry: Max. hmotnost dítěte 22 kg Max. nosnost kočárku 34 kg Rozměry složeného vozíku 87 × 69 × 34 cm Hmotnost 11.5 kg Šířka v úrovni ramen 31.5 cm Výška k sezení 53 cm Průchod dveřmi 69 cm Bezpečnostní popruh 5-point Odpovídá bezpečnostním normám

Produkt je výrobek značky Thule ,distribuovaný s EAN kódem 872299048809.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Thule, Přeprava dětí Thule, Dětské kočárky Thule.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Světle zelený batoh Thule Notus 20 l

Světle zelená / Polyester, nylon / Pro muže / Thule
1 799,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Thule a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Thule najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Thule Urban Glide 2 Grey Melange on Black 2021
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

16890,- Kč