PETITE&MARS Organizér Pocket Zip black

PETITE&MARS Organizér Pocket Zip black
PETITE&MARS Organizér Pocket Zip black
PETITE&MARS Organizér Pocket Zip black
PETITE&MARS Organizér Pocket Zip black
329 329 1255
329,- Kč

Původní cena: 329,- Kč


Hodnocení:


PETITE&MARS Organizér Pocket Zip black z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným PETITE&MARS Organizér Pocket Zip black .

Detailní informace

Organizér na kočárek je úžasnou pomůckou pro každou maminku. Pomocí popruhů se suchým zipem jej jednoduše připevníte na jakýkoli typ kočárku. Dvě boční přihrádky uskladní láhev, termosku nebo hrnek s kávou. Do velké prostřední přihrádky snadno umístěte vše co potřebujete během procházky či výletu. Přední odnímatelnou kapsu můžete používat i samostatně. Je vhodná pro uskladnění mobilu a obsahuje také port pro sluchátka, takže během kočárkování můžete poslouchat svou oblíbenou hudbu, případně telefonovat. Pokud si uděláte zastávku na dětském hřiš...ti, jednoduše odzipujete kapsu s mobilem a jinými cennostmi a vezmete si ji s sebou. Během kočárkování budete mít vše přehledně uspořádané, vždy po ruce a nebudete potřebovat žádnou kabelku. Vlastnosti: Univerzální velikost, přizpůsobí se jakémukoli kočárku Jednoduché připevnění pomocí popruhů se suchým zipem Odnímatelná přední kapsa Maximální nosnost 2 kg Rozměr: 31,5 × 19,5 × 9­,5 cm Š x V x H

Produkt je výrobek značky Petite&mars ,distribuovaný s EAN kódem 8596202002116.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Petite&mars, Přeprava dětí Petite&mars, Dětské kočárky Petite&mars.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PETITE&MARS Organizér Pocket Zip black a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petite&mars a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petite&mars najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PETITE&MARS Organizér Pocket Zip black
Právě si prohlížíte...

329,- Kč