Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black Limited 100 Roses Complete + nánožník

PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black Limited 100 Roses Complete + nánožník
PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black Limited 100 Roses Complete + nánožník
PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black Limited 100 Roses Complete + nánožník
PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black Limited 100 Roses Complete + nánožník

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black Limited 100 Roses Complete + nánožník z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black Limited 100 Roses Complete + nánožník .

Detailní informace

Stylově do každého terénu! Vyrobeno je jen 200 kusů v tomto designu. Set obsahuje sportovní kočárek Street+ Air Black včetně designové stříšky a vložky Limited 100 ke kočárku a nánožníku. Sportovní kočárek Street+ Air Black s velkými nafukovacími koly a rukojetí v krásné černé barvě. Zdolá jakýkoli terén, je kvalitní a elegantní. Ocení ho každá maminka, která bude mít možnost ho kočárkovat. Také ho ocení Vaše dítě, které se v něm bude cítit komfortně za každého počasí a jistě si ho oblíbí už během první jízdy. Street+ Air Black zajišťuje stabil...itu díky kvalitní konstrukci, která pomáhá tlumit nárazy. Materiály na kočárku zajišťují, aby byl kočárek lehký, ale zároveň kvalitní a díky nafukovacím kolům zvládne hravě jízdu i v náročném terénu. Kočárek je určen pro děti od 6 měsíců do 22 kg. Maximální hmotnost zatížení kočárku je do 25 kg. Vlastnosti: nafukovací přední i zadní kola i do náročného terénu otočná přední kolečka s aretací snadné skládání jednou rukou extra velká stříška s okénkem a SPF 50 výškově polohovatelná rukojeť a odnímatelné madlo potažené černou eko-kůží velká opěrka zad pro maximální pohodlí dítěte síťka v zadní části opěrky zad pro lepší provzdušnění kočárku pětibodové nastavitelné bezpečnostní pásy reflexní prvky pro vyšší bezpečnost jednoduchý systém polohování opěrky zad a nohou téměř do úplného lehu velký prostorný nákupní košík s nosností do 3 kg centrální brzda lehká hliníková konstrukce kvalitní úchyt kol, který zajišťuje stabilitu kočárku během jízdy středová příčka pod rukojetí, která zajišťuje lepší stabilitu kočárku pojistka proti rozložení kočárku potah nelze odejmout černý nánožník je součástí balení Bonusem je barevná variabilita v podobě dokoupení další stříšky v barvách Basic Line nebo limitované edice stříšek Limited 100. Jeden kočárek na mnoho způsobů. Upozornění: Stříšky a polstrování Street+ nejsou kompatibilní s konstrukcemi Street Klasik a Street Air Klasik. Stříšky a polstrování Street Klasik nejsou kompatibilní s konstrukcemi Street+ a Street+ Air. Technické parametry: značka: Petite&Mars maximální zatížení kočárku: 25 kg maximální hmotnost dítěte v kočárku: 22 kg hmotnost konstrukce: 11,39 kg (s nafukovacími kolečky) hmotnost kočárku: 11,98 kg (konstrukce + nafukovací kola + stříška s polstrováním) rozměry rozloženého kočárku: v- 108 cm, š- 56 cm, d- 87 cm (s kolečky) rozměry složeného kočárku: v- 28 cm, š- 56 cm, d- 75 cm (s kolečky) šířka sedadla: 35 cm délka zádové opěrky: 48 cm délka celé spací části: 91 cm průměr předního kola: 17 cm průměr zadního kola: 24,5 cm Možnost dokoupit ke kočárku: vložku do kočárku přebalovací tašku pláštěnku deku Přečtěte si na blogu: Recenzia kočíka Petite&Mars Street+ vylepšený „pouličník“ má čo ponúknuť v meste aj teréne..…

Produkt je výrobek značky Petite&mars ,distribuovaný s EAN kódem 8596202006329.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Petite&mars, Přeprava dětí Petite&mars, Dětské kočárky Petite&mars.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black Limited 100 Roses Complete + nánožník a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petite&mars a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petite&mars najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PETITE&MARS Kočárek Street+ Air Black Limited 100 Roses Complete + nánožník
Právě si prohlížíte...

10070,- Kč