FEEDO Kočárek sportovní Ultimate Grey

FEEDO Kočárek sportovní Ultimate Grey
FEEDO Kočárek sportovní Ultimate Grey
FEEDO Kočárek sportovní Ultimate Grey
FEEDO Kočárek sportovní Ultimate Grey
2 599 2 599 367
2 599,- Kč

Původní cena: 2 599,- Kč


Hodnocení:


FEEDO Kočárek sportovní Ultimate Grey z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným FEEDO Kočárek sportovní Ultimate Grey .

Detailní informace

Kočárek demonstruje, jak jednoduché to vlastně může být! Lehká, přesto velmi stabilní konstrukce, skvělá ovladatelnost, snadné skládání jednou rukou, praktický a velký nákupní koš, stylový design s černým rámem. V jednoduchosti je síla! Propracované jsou naopak prvky, které nabízejí dítěti pohodlí a bezpečnost při sezení nebo spánku. Výhody kočárku: vhodný od 6 měsíců do 3 let (max. 15 kg) extra velká stříška se zipem pro ještě větší rozšíření zabudované okénko pro kontakt s rodičem zádová opěrka a opěrka nohou s&n...bsp;nezávislým polohováním 5– bodové bezpečnostní pásy s polstrováním praktická kapsa na drobnosti užitečný pultík na rukojeť pro nápoje, telefon a další drobnosti otočná přední kola s aretací velký nákupní košík (nosnost do 4 kg) centrální brzda pojistka proti samovolnému rozložení kočárku Možnost dokoupit ke kočárku: nánožník vložku do kočárku přebalovací tašku pláštěnku deku a fusak Technické parametry: hmotnost: 9 kg nosnost: do 15 kg rozměry kočárku: d. 100 cm, š. 53 cm, v. 103 cm rozměry složeného kočárku: d. 95 cm, š. 53 cm, v. 30 cm

Produkt je výrobek značky Feedo ,distribuovaný s EAN kódem 8596202005544.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Feedo, Přeprava dětí Feedo, Dětské kočárky Feedo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

FEEDO Kočárek sportovní Ultimate Grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Feedo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Feedo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FEEDO Kočárek sportovní Ultimate Grey
Právě si prohlížíte...

2599,- Kč