Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ESPIRO Kočárek sportovní Only Way 117 gel

ESPIRO Kočárek sportovní Only Way 117 gel
ESPIRO Kočárek sportovní Only Way 117 gel
ESPIRO Kočárek sportovní Only Way 117 gel
ESPIRO Kočárek sportovní Only Way 117 gel

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ESPIRO Kočárek sportovní Only Way 117 gel z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným ESPIRO Kočárek sportovní Only Way 117 gel .

Detailní informace

Oblíbený kombinovaný kočárek Espiro Only pro dokonalé pohodlí miminka i rodčů. Kočárek je oceníte v každém terénu a je vhodný pro děti do 22 kg. Ultra kompaktní podvozek na gumových kolech. Podvozek kočárku slouží rodičům a dětem po dobu až 4 let. Aby byl kočárek co nejjednodušší, je konstrukce vyrobena z lehkého hliníku, skládá se jediným pohybem ruky na minimální velikost, takže je stejně snadné ji přemísťovat a skladovat rovně i svisle. Váží pouze 7 kg. Všechna kola mají tlumení nárazů a přední kola jsou plně otáčivá s blokací. Velmi prostor...ný koš obsahuje mnoho příslušenství a víko na zip, které chrání před vypadnutím. Rám je na 4 gelových kolech s celoodpružením. Multifunkční sportovní sedačka Pokud dítě začne samo sedět a chce se dívat na svět, potřebuje kočárek s bezpečnou a pohodlnou sedačkou. V Espiro Only lze sedačku lze nastavit v obou směrech: vpřed i vzad. Menší děti se často cítí bezpečně, když vidí své rodiče během procházek, a když stárnou, nejvíce se zajímají o svět. Opěrka pro nohy, opěradlo, kabina a popruhy jsou plně nastavitelné a lze je snadno a rychle přizpůsobit potřebám dítěte. Operadlo lze nastavit do vodorovné polohy. Kabina je dále rozšířena, má velká ventilační okna a vestavěnou síť proti komárům. Co je pro rodiče důležité – toto multifunkční sedadlo váží pouze 4 kg Kočárek vám poslouží spolu s prostorným, uzavřeným košíkem, integrovanou moskytiérou, madlem na tašku a držákem nápojů.

Produkt je výrobek značky Espiro ,distribuovaný s EAN kódem 5906724205637.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Espiro, Přeprava dětí Espiro, Dětské kočárky Espiro.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ESPIRO Kočárek sportovní Only Way 117 gel a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Espiro a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Espiro najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ESPIRO Kočárek sportovní Only Way 117 gel
Právě si prohlížíte...

7890,- Kč