Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ESPIRO Kočárek kombinovaný Only 208 gel

ESPIRO Kočárek kombinovaný Only 208 gel
ESPIRO Kočárek kombinovaný Only 208 gel
ESPIRO Kočárek kombinovaný Only 208 gel
ESPIRO Kočárek kombinovaný Only 208 gel

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ESPIRO Kočárek kombinovaný Only 208 gel z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným ESPIRO Kočárek kombinovaný Only 208 gel .

Detailní informace

Kočárek Espiro Only 2022 je nová kategorie lehkého, kompaktního a funkčního kočárku 2v1.Navrženo tak, aby sloužilo rodičům a dětem první 4 roky života, bez nutnosti výměny za snadněji ovladatelný kočárek. S lehkým hliníkovým rámem dostupným na nafukovacích kolech s plným tlumením nárazů. Hluboká korba: Hluboká korba váží pouhých 3,9 kg a má prostorný interiér. Navíc má dvojitý ventilační systém, který zajistí tepelný komfort v horkém počasí. A v chladnějších dnech lze korbičku použít se speciálním krytem ...na zip a límcem na magnet. Velkou výhodou je kvalitní matrace a odnímatelná podšívka z měkkého a pro děti příjemného materiálu. Korba má přídavnou střechu a zabudovanou moskytiéru – v létě není potřeba používat další příslušenství chránící před světlem nebo hmyzem. Sportovní sedačka: Když si miminko začne samo sedat a pozorovat svět, potřebuje kočárek s bezpečným a pohodlným sezením. Proto má model Only sedadlo, které lze namontovat oběma způsoby: po směru i proti směru jízdy. Nejmladší se často cítí bezpečně, když vidí rodiče na procházkách, a když zestárnou, nejvíce je zajímá svět kolem sebe. Další výhodou sedačky je opěrka nohou, opěrka zad, prostorný sedák, popruhy jsou plně nastavitelné a lze je snadno a rychle přizpůsobit potřebám rostoucího dítěte. Opěradlo lze nastavit do rovné polohy, aby dítě mohlo pohodlně spát při dlouhých procházkách. Důležité pro rodiče – tato multifunkční sedačka váží pouze 4 kg. Podvozek: Aby bylo používání podvozku co nejjednodušší, je rám vyroben z lehkého hliníku, lze jej složit na minimální velikost pouze jedním pohybem ruky, takže jej lze snadno přemisťovat a skladovat naplocho a svisle. Váží pouhých 7 kg. Je k dispozici na pumpovaných nebo gelových kolech, všechna kola mají tlumení nárazů a přední kola jsou plně torzní a mají blokádu. Podvozek má také velmi prostorný košík, do kterého se vejde mnoho příslušenství a před vypadnutím ho chrání kryt na zip. Rám je také vybaven oboustranným držákem nápojů.

Produkt je výrobek značky Espiro ,distribuovaný s EAN kódem 5906724206559.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Espiro, Přeprava dětí Espiro, Dětské kočárky Espiro.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

14 690,- Kč
10 289,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

ESPIRO Kočárek kombinovaný Only 208 gel a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Espiro a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Espiro najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ESPIRO Kočárek kombinovaný Only 208 gel
Právě si prohlížíte...

12990,- Kč