Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Espiro Bueno 303 Navy whale 2022

Espiro Bueno 303 Navy whale 2022
Espiro Bueno 303 Navy whale 2022
Espiro Bueno 303 Navy whale 2022
Espiro Bueno 303 Navy whale 2022

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Espiro Bueno 303 Navy whale 2022 z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Espiro Bueno 303 Navy whale 2022 .

Detailní informace

Pohodlná korba s moskytiérou, která bude perfektně fungovat v každém ročním období. Pro usnadnění každodenního fungování mladých rodičů je vybavena s dvojitým ventilačním systémem a má integrovanou moskytiéru, která je všitá do vnitřku boudy. Korba je extrémně prostorná s unikátní matrací, od nynějška může vaše batole spát v prostorném, bezpečném a měkkém prostředí, ať už půjdete na procházku kamkoli. Sportovní sedačka s funkčností přizpůsobenou očekáváním a potřebám rodičů je nesmírně důležitým aspektem každé proc...házky s kočárkem. Sedačka do kočárku Bueno je prostorná a velmi pohodlná. Podle potřeby ji lze zacvaknout v obou směrech. Navíc díky funkčnímu systému nastavení opěradla může batole pohodlně cestovat v jakékoli poloze. Pevný, hliníkový podvozek na bezúdržbových kolech je navržen tak, aby sloužil rodičům až do konce vozacího období, jeho nosnost je 22 kg. Jedinečný design – matný a zároveň třpytivý s ušlechtilým odstínem grafitu. Kočárek má bezúdržbová odolná kolečka, která se nebojí kamínků ani ostrých prvků na zemi. Na výměnu duše, kontrolu tlaku a neustálé dofukování pneumatik můžete klidně zapomenout. Jedete kamkoli, bez ohledu na povrch, bez možnosti propíchnutí kol. Možnost dokoupení adapterů pro připevnění autosedačky. Modely autosedaček od těchto značek které lze použít: Maxi-Cosi, Cybex, Avionaut, Joie, a spoutu dalších… Kočárek Espiro BUENO obsahuje: podvozek hlubokou korbu sportovní sedačku+ podložku tašku na rukojeť pláštěnku + síťku na hmyz celoroční fusak Technické parametry: hmotnost podvozku s korbou: 13,3 kg výška podvozku s korbou: 120 cm délka podvozku s korbou: 82 cm šířka: 58 cm rozměry složeného podvozku (š x d x v): 58 × 80 × 40 cm)

Produkt je výrobek značky Espiro ,distribuovaný s EAN kódem 5906724205156.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Espiro, Přeprava dětí Espiro, Dětské kočárky Espiro.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

249,- Kč
224,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Espiro Bueno 303 Navy whale 2022 a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Espiro a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Espiro najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Espiro Bueno 303 Navy whale 2022
Právě si prohlížíte...

14690,- Kč