CYBEX Kočárek golfový Beezy Nature Green

CYBEX Kočárek golfový Beezy Nature Green
CYBEX Kočárek golfový Beezy Nature Green
CYBEX Kočárek golfový Beezy Nature Green
CYBEX Kočárek golfový Beezy Nature Green
7 790 7 790 2072
7 790,- Kč

Původní cena: 7 790,- Kč


Hodnocení:


CYBEX Kočárek golfový Beezy Nature Green z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným CYBEX Kočárek golfový Beezy Nature Green .

Detailní informace

Praktický golfový kočárek, který je připraven k použití již od narození. Díky ultrakompaktnímu sklopení a připravenosti na cestovní systém je ideálním společníkem do města. Nyní s pásem na jedno zatažení. Pohodlí na cestách Agilní městský golfový kočárek s překvapivou škálou funkcí. Model Beezy je kompaktní společník, který nedělá kompromisy ohledně pohodlí. Dokonce i novorozenci mohou od začátku jezdit pohodlně, a to díky úplnému polohování. Díky ultrakompaktní složené velikosti je skladování doma nebo venku ve městě hračkou. Funkce cestovního... systému umožňuje připevnit dětskou autosedačku pro ještě větší flexibilitu při jízdě. A díky pásu na jedno zatažení je připoutání miminka dokonale rychlé. Pokud milujete život na cestách, ale chcete si být jisti, že je vaše dítě v pohodlí, bezpečí a spokojené, model Beezy prostě musíte mít. Ergonomická poloha zcela vleže Opěradlo sedačky Beezy je připraveno od prvního dne a lze jej sklopit do ergonomické polohy zcela vleže, aby dítě bylo správně podepřeno již od prvního dne. Kompaktní rozměry ve složeném stavu Pro bezproblémové skladování na cestách. Model Beezy se snadno skládá a je dostatečně kompaktní, aby se vešel kamkoliv, s praktickou samostatnou polohou, která vám umožní jej odložit, ať jste kdekoliv. Připraveno na cestovní systém Kompaktní golfový kočárek Beezy je kompatibilní s našimi oceňovanými dětskými autosedačkami, což vám poskytuje větší flexibilitu na vašich cestách. Pás na jedno zatažení Zabezpečí dítě během několika sekund. Jedna ruka je to jediné, co potřebujete k tomu, abyste pás umístili do dokonalé polohy připomínající objetí. Odpružení všech koleček Pro bezproblémovou jízdu zaručuje odpružení všech koleček stabilní manipulaci a příjemnou jízdu. Sluneční stříška XL UPF50+ Sluneční stříška XL UPF50+ chrání vaše dítě během slunečných dnů a poskytuje stín a úkryt. Nastavitelná opěrka nohou Nastavitelná opěrka nohou pomáhá dosahovat ideální polohu v golfovém kočárku. Technické parametry: hmotnost dítěte: max 22 kg věk dítěte: 0 až cca 4 roky rozměry rozloženého kočárku: 81 × 44 × 105 cm (DxŠxV) rozměry složeného kočárku: 26 × 43 × 58 cm (DxŠxV) hmotnost: 8,1 kg Kompatibilní s: dětská autosedačka CYBEX (s adaptéry) Snøgga 2 fusak Gold potah do deště Beezy cestovní taška Orfeo / Beezy / Eezy S Line držák nápojů na kočárku slunečník na kočárek Platinum (Black) letní potah Summer Seat Liner Newborn Nest Co je součástí balení? rám Beezy včetně koleček sedačka (pevné součásti a textilní výrobky) nákupní košík nárazník sluneční stříška uživatelská příručka

Produkt je výrobek značky Cybex ,distribuovaný s EAN kódem 4063846390694.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Cybex, Přeprava dětí Cybex, Dětské kočárky Cybex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CYBEX Kočárek golfový Beezy Nature Green a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cybex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cybex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CYBEX Kočárek golfový Beezy Nature Green
Právě si prohlížíte...

7790,- Kč