BUGABOO Přídavný stupínek ke kočárku

BUGABOO Přídavný stupínek ke kočárku
BUGABOO Přídavný stupínek ke kočárku
BUGABOO Přídavný stupínek ke kočárku
BUGABOO Přídavný stupínek ke kočárku
3 059 3 059 1358
3 059,- Kč

Původní cena: 3 059,- Kč


Hodnocení:


BUGABOO Přídavný stupínek ke kočárku z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BUGABOO Přídavný stupínek ke kočárku .

Detailní informace

Pohodlnou jízda pro dítě i rodiče, právě to přináší, přídavný stupínek Bugaboo. Procházka se dvěma nebo třemi dětmi, se rázem stane zábavnou a zároveň bezpečnou. umožňuje snadné připojení k podvozku kočárků Bugaboo(i na Bugaboo Runner) bez použití adaptérů, je možné stupínek nakliknout přímo na model kočárku Bugaboo Bee5 ostatní modely s použitím adaptérů možnost připojení na levou nebo pravou stranu vytváří extra prostor na pohodlnou chůzi když se právě nepoužívá, lze přídavný stupínek jednoduše odpojit, aby se umožnil snadný přístup k úložném...u prostoru sedačka je vyjímatelná, takže stupínek lze použít i vestoje nosnost stupínku je až do 20 kg 3 pozice připojení stupínku ke kočárku Stupínek s použitím adaptérů pro kočárky: Bugaboo Cameleon+ Bugaboo Cameleon3 Bugaboo Bee+ Bugaboo Bee3 Bugaboo Buffalo Bugaboo Donkey

Produkt je výrobek značky Bugaboo ,distribuovaný s EAN kódem 8717447076476.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Bugaboo, Přeprava dětí Bugaboo, Dětské kočárky Bugaboo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BUGABOO Přídavný stupínek ke kočárku a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bugaboo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bugaboo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BUGABOO Přídavný stupínek ke kočárku
Právě si prohlížíte...

3059,- Kč