BUGABOO Novorozenecká vložka Light Grey Melange

BUGABOO Novorozenecká vložka Light Grey Melange
2 480 2 549 1211
2 480,- Kč

Původní cena: 2 549,- Kč


Hodnocení:


BUGABOO Novorozenecká vložka Light Grey Melange z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BUGABOO Novorozenecká vložka Light Grey Melange .

Detailní informace

Díky své velikosti je ideálním doplňkem do hlubokého lůžka. Kratší velikost zaručuje, že perfektně padne do korbičky a zároveň nechává dítěti dostatek místa. Perfektní řešení pro prvních 6 měsíců života. Novorozené děti ještě nemají zcela vyvinut systém pro regulaci tělesné teploty. Během prvních měsíců života potřebují dodatečnou vrstvu ochrany a oblečení. Novorozenecká vložka Bugaboo byla navržena speciálně pro tyto první okamžiky života, kdy je důležité udržet dítě v teple a pohodlí. Novorozenecká vložka Bugaboo je vyrobena z jemné bavlněné ...látky, která dítě zahřeje v jakémkoliv období. Vložka pro novorozence je vhodná i pro citlivou dětskou pokožku. Vložka je kompatibilní ve všemi kočárky Bugaboo (s výjimkou Bugaboo Ant) a je určena do hlubokého lůžka.

Produkt je výrobek značky Bugaboo ,distribuovaný s EAN kódem 8717447126584.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Bugaboo, Přeprava dětí Bugaboo, Dětské kočárky Bugaboo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

14 690,- Kč
10 289,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BUGABOO Novorozenecká vložka Light Grey Melange a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bugaboo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bugaboo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BUGABOO Novorozenecká vložka Light Grey Melange
Právě si prohlížíte...

2480,- Kč