Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BUGABOO Kočárek sportovní complete Dragonfly Black/Forest green-Forest green

BUGABOO Kočárek sportovní complete Dragonfly Black/Forest green-Forest green
BUGABOO Kočárek sportovní complete Dragonfly Black/Forest green-Forest green
BUGABOO Kočárek sportovní complete Dragonfly Black/Forest green-Forest green
BUGABOO Kočárek sportovní complete Dragonfly Black/Forest green-Forest green

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BUGABOO Kočárek sportovní complete Dragonfly Black/Forest green-Forest green z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BUGABOO Kočárek sportovní complete Dragonfly Black/Forest green-Forest green .

Detailní informace

Seznamte se s Bugaboo Dragonfly, naším nejpohodlnějším městským kočárkem. Zvedli jsme laťku. Inovativní design Bugaboo Dragonfly lze složit včetně korbičky nebo sedadla. Pohon City+ znamená, že vy i vaše dítě zažijete vynikající pohodlí v městském terénu, zatímco flexibilní úložný systém nabízí veškerý prostor, který k životu potřebujete, hned od prvního dne. Bugaboo Dragonfly, který nově definuje městské pohodlí, lze složit bez demontáže sedadla nebo kočárku v jakékoli poloze. Samostatně stojící skládací design sn...adno zastrčte do skříně, kufru auta nebo úzké chodby, aby nepřekážel, ale byl vždy na dosah. Zážitek z jízdy City+ Pro každé městské prostředí nabízí Bugaboo Dragonfly přesné řízení a chytré odpružení. Navíc nový městský design kol má vylepšenou trakci pro ostřejší ovládání, inteligentní odpružení a snadnější navigaci. Prostor pro život V každém městském prostředí je prostor luxusem. XL nákupní košík kočárku pojme až 10 kg zásob, zatímco rozšiřitelná zadní kapsa se dá přemístit tam, kde to nejvíce potřebujete – na zadní, přední stranu nebo na řídítka. Komfort se v Bugaboo Dragonfly snoubí s kompaktním pohodlím Od prvního dne je k dispozici několik konfigurací kočárku, které co nejlépe vyhovují vašim potřebám a potřebám vašeho dítěte. Prodloužitelná stříška je multifunkční v děšti i slunečném počasí – včetně vysouvacího kšiltu pro větší ochranu a síťkou pro odvětrávání během horkých letních dnů. Pro batolata je zde polstrovaný popruh s přezkou pro zaručené pohodlí. Kromě toho vaše základní každodenní počiny, jako je skládání kočárku, vyjímání kočárku nebo úpravy velikosti, lze dokončit pouze jednou rukou. Doplňte svůj kočárek a přidejte ještě další funkce Vyberte si z řady doplňků Bugaboo včetně: nánožníku, stupátka pro starší dítě, držáku nápojů, organizéru, přebalovací tašky, dvojité komfortní vložky na sedadlo a slunečníku. Nenechte si ujít nejnovější přírůstky do našeho portfolia: vzdušnou sluneční stříšku a adaptéry na autosedačku pro Bugaboo Dragonfly. Veškeré příslušenství lze snadno přidat k vašemu Bugaboo Dragonfly pomocí integrovaných upevňovacích bodů. (Tyto doplňky jsou k dokoupení samostatně.) Bio – založené pro budoucnost Nové Bugaboo Dragonfly bylo navrženo a vyrobeno v souladu se závazky značky „Push to zero“ vybudovat udržitelnější budoucnost a snížit svou uhlíkovou stopu na čistou nulu do roku 2035. Bugaboo Dragonfly je šetrně vyráběn z materiálů na biologické bázi namísto plast na fosilní bázi, který snižuje emise CO2 až o 21 % na kočárek. Kompletní sportovní kočárek Bugaboo Dragonfly včetně podvozku, kol, krytů kol, rukojeti, rámu sportovní sedačky, bezpečnostních pásů, rámu stříšky, svorek stříšky, koše pod sedadlem, tkaninami a sluneční stříškou. (Korbička k dokoupení samostatně) Technické parametry: hmotnost: 9,96 kg rozměry rozloženého kočárku: 106 × 52 × 104 cm (D x Š x V) rozměry složeného kočárku: 36 × 52 × 90 cm (D x Š x V)

Produkt je výrobek značky Bugaboo ,distribuovaný s EAN kódem 8717447507949.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Bugaboo, Přeprava dětí Bugaboo, Dětské kočárky Bugaboo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 300,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BUGABOO Kočárek sportovní complete Dragonfly Black/Forest green-Forest green a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bugaboo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bugaboo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BUGABOO Kočárek sportovní complete Dragonfly Black/Forest green-Forest green
Právě si prohlížíte...

19990,- Kč