Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BUGABOO Donkey3 základní set Alu

BUGABOO Donkey3 základní set Alu

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BUGABOO Donkey3 základní set Alu z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BUGABOO Donkey3 základní set Alu .

Detailní informace

Bugaboo Donkey3 je kočárek, který je připraven na více. Na více dobrodružství, na více věcí, které s sebou na procházku vezmete, a v neposlední řadě na více dětí. Donkey3 lze totiž snadno přeměnit z kočárku pro jedno dítě na kočárek pro sourozence nebo dvojčata a naopak. To vše ve třech jednoduchých krocích, kdy teleskopicky rozšíříte podvozek. Dalším benefitem tohoto kočárku je mnoho úložných prostorů a přihrádek na odkládání, díky kterým Donkey3 uveze spoustu věcí stejně jako oslík, po kterém ostatně dostal i své jméno. Bugaboo Donkey3 je pra...ktický kočárek, který je vhodný pro jedno dítě, dvojčata či dvou různě starých sourozenců. Základní set kočárku Bugaboo Donkey3 obsahuje: stříbrný podvozek s nastavitelnou rukojetí rám sportovní sedačky / hlubokého lůžka 2 přední otočná pěnová kola 2 zadní pěnová kola bezpečnostní madlo výztuže sluneční stříšky kryty kol v bílé barvě potah rukojeti pláštěnku Podvozek a kola: Podvozek kočárku Bugaboo Donkey3 je vybaven předními otočnými pěnovými koly s možností aretace (10 palců), díky kterým je možné s kočárkem snadno manipulovat jednou rukou, což oceníte především ve městě. Díky velkým zadním pěnovým kolům (12 palců) je kočárek vhodný i do náročnějšího terénu, ve kterém vám zajistí pohodlnou jízdu. Kola jsou nyní ještě lépe připevněné, a tak přinášejí komfortní jízdu jako nikdy předtím. Při jízdě na pláži či po sněhu oceníte funkci 2 kol. V této pozici složíte podvozek s koly k sobě a potom kočárek vezete jen na dvou kolech, což je v tomto terénu mnohem snadněji. Kočárek Donkey3 je vybaven vylepšenou nožní brzdou, kterou snadno ovládnete iv letní obuvi. Na podvozek lze pomocí adaptérů jednoduše připevnit autosedačku skupiny 0+. Rukojeť je pro vyšší pohodlí rodiče výškově nastavitelná a je potažena luxusní eko kůží. Složení kočárku Bugaboo Donkey3 je opravdu jednoduché. Složíte ho v celku jako ve verzi "" mono "" tak i "" duo "". Ve složeném stavu je kompaktní a stojí vzpřímeně. "

Produkt je výrobek značky Bugaboo ,distribuovaný s EAN kódem 8717447125372.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Bugaboo, Přeprava dětí Bugaboo, Dětské kočárky Bugaboo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BUGABOO Donkey3 základní set Alu a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bugaboo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bugaboo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BUGABOO Donkey3 základní set Alu
Právě si prohlížíte...

20116,- Kč