BUGABOO Donkey 5 Základní set Black/Grey mélange

BUGABOO Donkey 5 Základní set Black/Grey mélange
32 616 32 616 2202
32 616,- Kč

Původní cena: 32 616,- Kč


Hodnocení:


BUGABOO Donkey 5 Základní set Black/Grey mélange z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BUGABOO Donkey 5 Základní set Black/Grey mélange .

Detailní informace

Přemění se z jednoduchého na dvojitý kočárek pouze třemi kliknutími – pro případ, že byste se jednoho dne rozrostli o další dítě. Je všestranný, snadno se s ním manévruje a je super pohodlný pro miminka i rodiče. Pohyb ve městě nebo v přírodě je super plynulý díky velkým kolům odolným proti propíchnutí. Větrací otvory na korbičce udrží vaše dítě v pohodě a pohodlí i během letních dnů a zároveň mu poskytne pohled na to, co se děje venku. Provzdušněná matrace umožní vašemu miminku spinkat a snadno a pohodlně dýchat, i když leží na bříšku. Co je n...ového na Donkey 5: Sportovní sezení, korbička a boční koš jsou o 3 cm výše, díky tomu budete blíže svému dítěti pro snazší dosah při jídle nebo hraní. Má také novou moderní lehkou korbičku s lepším ventilačním systémem, která reguluje teplotu vašeho dítěte a udržuje ho v pohodlí, ať jste uvnitř nebo venku. Mezi další nové funkce patří integrované upevňovací body pro stupátko se sedákem a držák nápojů Bugaboo Vylepšený mechanismus skládání a rozkládání Pokud se Vaše rodina rozroste, lze kočárek jednoduše rozšířit setem pro druhé dítě. Tato položka obsahuje látku a podvozek sedačky Bugaboo Donkey 5 včetně kol a předem smontovaných krytů kol, rám sedačky/hlubokého lůžka, madlo na přenášení a předem smontované úchyty, výstuže stříšky, svorky stříšky, dno kolébky a pláštěnku. Technické parametry: Hmotnost kočárku: 12,3 kg (mono konfigurace) Šířka kočárku: 60 cm (mono konfigurace) Věkové rozmezí: 0 měsíců – 4 roky Rozměry: přední kola: 25 cm, zadní kola: 30 cm Min – Max nastavitelná výška řídítek: 86 cm – 106 cm Kapacita: Sedadla : 22 kg (na sedadlo) V podsedlovém košíku: 10 kg Boční koš na zavazadla: 10 kg

Produkt je výrobek značky Bugaboo ,distribuovaný s EAN kódem 8717447211150.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BUGABOO Donkey 5 Základní set Black/Grey mélange a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bugaboo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bugaboo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BUGABOO Donkey 5 Základní set Black/Grey mélange
Právě si prohlížíte...

32616,- Kč