Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PETITE&MARS Autosedačka GL CUB Black

PETITE&MARS Autosedačka GL CUB Black
PETITE&MARS Autosedačka GL CUB Black
PETITE&MARS Autosedačka GL CUB Black
PETITE&MARS Autosedačka GL CUB Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PETITE&MARS Autosedačka GL CUB Black z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské a kojenecké autosedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným PETITE&MARS Autosedačka GL CUB Black .

Detailní informace

Autosedačka Petite&Mars GL CUB 0–13kg nabízí ideální ochranu vašeho dítěte již od narození. vhodná pro děti od narození do 13 kg instalace v automobilu, je možná vždy v protisměru jízdy bez aktivního airbagu polstrování na bezpečnostní pásy pro větší pohodlí dítěte nastavitelné bezpečnostní pásy sluneční stříška chrání dítě před sluncem Pomocí adaptérů Maxi-Cosi lze připevnit na kočárek Petite & Mars Grand II jakož i na jiné značky kočárků Nosnost: do 13 kg ECE R44 / 04.

Produkt je výrobek značky Petite&mars ,distribuovaný s EAN kódem 8596202001171.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Petite&mars, Přeprava dětí Petite&mars, Dětské a kojenecké autosedačky Petite&mars.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PETITE&MARS Autosedačka GL CUB Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské a kojenecké autosedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petite&mars a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petite&mars najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PETITE&MARS Autosedačka GL CUB Black
Právě si prohlížíte...

2990,- Kč