Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Autosedačka Lionelo NOA PLUS Červená - 19% sleva

-19%
Autosedačka Lionelo NOA PLUS Červená
Autosedačka Lionelo NOA PLUS Červená
Autosedačka Lionelo NOA PLUS Červená
Autosedačka Lionelo NOA PLUS Červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Autosedačka Lionelo NOA PLUS Červená z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské a kojenecké autosedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Autosedačka Lionelo NOA PLUS Červená .

Zlevněné zboží

Autosedačka LIONELO NOA PLUS Zajišťuje vysokou bezpečnost nejmladších dětí od prvních dnů života. Schváleno a certifikováno společností TÜV - splňuje nejvyšší bezpečnostní normy. Má vložku s přídavnou náplní, která zajišťuje správný úhel polohy dítěte. Speciální ochranný štít a nánožník chrání před sluncem, deštěm a větrem. Velmi lehká konstrukce Nánožník Skládací stříška Bezpečné uchycení Odnímatelné čalounění Větší pohodlí dítěte Nánožník Další ochrana bude fungovat ve větrných a chladných dnech. Bude poskytovat dítěti teplo a plnou ochr...anu před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Pohodlná měkká PEA stélka Speciální měkký polštář, který podporuje hlavu a poskytuje při jízdě větší komfort a bezpečnost. Skládací stříška Poskytuje ochranu před slunečními paprsky, deštěm a větrem.  Snadné použití Ergonomická rukojeť Sklopná a lehká rukojeť umožňuje snadné přenášení sedadla. Chráněna před náhodným složením. Lze ji snadno nastavit ve 3 polohách. Bezpečnostní pásy Sedadlo je upevněno bezpečnostním pásem v protisměru jízdy. Tento směr zvyšuje bezpečnost dítěte. Odnímatelné čalounění Příjemné na dotek, díky termoregulačním vlastnostem zabraňuje tomu, aby se dítě potilo. Snadno se čistí. Bezpečnost dítěte Odolný design Sedák je vyroben z vysoce kvalitních materiálů a zajišťuje dlouhé použití. Kvalita potvrzená certifikátem TÜV. 3-bodové pásy Poskytují větší bezpečnost při jízdě. Další polštáře zvyšují komfort jízdy a zabraňují otlakům na citlivé pokožce dítěte. Boční ochrana Speciální konstrukce opěrky hlavy, která dodatečně chrání hlavu dítěte při bočních srážkách. Certifikát TÜV Produkt je homologován nejlepším a uznávaným výzkumným ústavem v Evropě - TÜV. Zabývá se vydáváním licencí do vozidel a všech částí jeho vybavení, zejména autosedaček. Vyzkoušené produkty podstupují důkladné testy z hlediska požadavků na bezpečnost a kvalitu. Parametry Model Noa Plus Váhová kategorie od 0 do 13 kg Montáž na zadní straně pomocích automobilových pásů Materiál rámu 100% HDPE (polyethylen) Materiál čalounění 100% polyester Certifikáty TÜV, ECE R44.00, ECE R44.04 Rozměry 68 x 45 x 30 cm Hmotnost 2,6 kg Hmotnost balení cca 3,3 kg Obsah balení Autosedačka Lionelo NOA PLUS 2019 Červená  

Produkt je výrobek značky Lionelo ,distribuovaný s EAN kódem 5902581652027.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Lionelo, Přeprava dětí Lionelo, Dětské a kojenecké autosedačky Lionelo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3.3 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Autosedačka Lionelo NOA PLUS Červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské a kojenecké autosedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lionelo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lionelo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Autosedačka Lionelo NOA PLUS Červená
Právě si prohlížíte... - 19% sleva

1299,- Kč