Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cybex PALLAS B-FIX 2022 Steel Grey/dark grey

Cybex PALLAS B-FIX 2022 Steel Grey/dark grey
Cybex PALLAS B-FIX 2022 Steel Grey/dark grey
Cybex PALLAS B-FIX 2022 Steel Grey/dark grey
Cybex PALLAS B-FIX 2022 Steel Grey/dark grey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cybex PALLAS B-FIX 2022 Steel Grey/dark grey z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské a kojenecké autosedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Cybex PALLAS B-FIX 2022 Steel Grey/dark grey .

Detailní informace

Dětská autosedačka Pallas B-fix od značky Cybex spadá do skupiny 1/2/3 a je tak vhodná pro děti o váze 9–36 kg, od cca 9 měsíců do 12 let. Pro zajištění bezpečnosti a stability se autosedačka do vozidla připevňuje pomocí západek. Od cca 9 měsíců až do 12 let – 9 – 36 kg. Vlastnosti: čistý design, extrémně lehká pro dodatečnou bezpečnost a stabilitu se připevňuje pomocí západek jakmile dítě dosáhne váhy 15 kg – lze z autosedačky sundat bezpečnostní pult a přeměnit na autosedačku skupiny 2/3 – Solution B-Fix součástí výbavy – Latch-Connect System... pro snadnou instalaci a bezpečí lineární ochrana při bočním nárazu – absorbuje síly nárazu ve velmi brzké fázi a efektivně tak chrání hlavu a horní část těla 12poziční výškově nastavitelná opěrka hlavy – 12 pozic pro přizpůsobení dle vašeho rostoucího dítěte bezpečnostní pult pro děti o váze 9–18 kg – snižuje riziko vážných poranění krku bez omezování dítěte polohovací opěrka zad – dokonale se přizpůsobí sedadlu ve vozidle autosedačku se zasunutými ISOFIX-Connect konektory lze používat téměř na všech sedadlech s 3bodovým automatickým pásem Používání dětské autosedačky pomocí připojení ISOFIX-Connect a 3bodového automatického pásu není možné ve všech vozidlech. Prosíme, zkontrolujte kompatibilitu vašeho vozidla: Technické parametry: délka: 390 mm šířka: 520 mm výška: 640 mm hmotnost: 4 kg potahy lze prát v pračce při 30 °C

Produkt je výrobek značky Cybex ,distribuovaný s EAN kódem 4063486033241.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Cybex, Přeprava dětí Cybex, Dětské a kojenecké autosedačky Cybex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cybex PALLAS B-FIX 2022 Steel Grey/dark grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské a kojenecké autosedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cybex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cybex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cybex PALLAS B-FIX 2022 Steel Grey/dark grey
Právě si prohlížíte...

4890,- Kč