Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

CYBEX Autosedačka Sirona Z2 i-Size PLUS Mustard Yellow

CYBEX Autosedačka Sirona Z2 i-Size PLUS  Mustard Yellow
CYBEX Autosedačka Sirona Z2 i-Size PLUS  Mustard Yellow
CYBEX Autosedačka Sirona Z2 i-Size PLUS  Mustard Yellow
CYBEX Autosedačka Sirona Z2 i-Size PLUS  Mustard Yellow

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


CYBEX Autosedačka Sirona Z2 i-Size PLUS Mustard Yellow z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské a kojenecké autosedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným CYBEX Autosedačka Sirona Z2 i-Size PLUS Mustard Yellow .

Detailní informace

Nová autosedačka Sirona Z2 i-Size pro batolata nabízí polohu čelem po i proti směru jízdy s flexibilním pohodlím pro rostoucí dítě. Vyžaduje systém Base Z2, který je nutné zakoupit zvlášť. Díky chytrému otočnému mechanismu 360° si můžete snadno vybrat mezi bezpečnou polohou proti směru jízdy a pohodlnou polohou ve směru jízdy. S autosedačkou Sirona Z2 i-Size je nastupování a vystupování dětí snadné, protože autosedačku lze nyní otočit ke dveřím, i když je sklopená. Bezpečnostní standardy definující nároky v našem oboru,... kterými je společnost CYBEX známá, jsou zajištěny integrovaným systémem lineární ochrany při bočním nárazu (systém L.S.P.) a technologií pro snížení energie nárazu. S autosedačkou Sirona Z2 i-Size je samozřejmostí snadné, pohodlné a bezpečné cestování vás i dítěte. Ve své poloze proti směru jízdy sedačka Sirona Z2 i-Size snižuje riziko poranění při čelním nárazu. Zkoušky ukazují, že síla čelního nárazu je rovnoměrně rozložena na velkou plochu skořepiny autosedačky. Doporučujeme používat sedačku Sirona v poloze proti směru jízdy, dokud dítě nebude starší 15 měsíců a pokud možno i déle. Autosedačka Sirona Z2 i-Size disponuje odnímatelnou vložku pro novorozence, zaručuje téměř kompletně sklopenou polohu dítěte. Sníží se tak riziko, že hlava dítěte během spánku přepadne dopředu, což může vést k vážným dýchacím potížím. Vložku pro novorozence odeberte, jakmile dítě dosáhne výšky přes 60 cm, aby mělo v sedačce víc prostoru. Dvoubarevná džínsovina dodává tomuto materiálu jedinečný strukturovaný vzhled, stejně jako zvýšenou odolnost – pro pocit pohodlí. Volnost volby 45–105 CM, MAX 18 KG (PŘIBLIŽNĚ 4 ROKY), UN R129/03 i-Size Obdivuhodná flexibilita, vytříbený styl a spolehlivá ochrana – Sirona Z2 i-Size je autosedačka, jejíž podstatou je bezpečnost a pohodlí. Roste s dítětem Jak vaše dítě roste, má nastavitelná opěrka hlavy 12 individuálních poloh pro dokonalé přizpůsobení a optimální ochranu v průběhu let. Snadné nastupování Rychlejší zahájení cesty. Otáčení o 360° umožňuje snadné nastupování po straně dveří a přepínání mezi polohou proti směru jízdy a ve směru jízdy je také jednoduché.° Maximální pohodlí Spánek, uvolnění a klidné cestování. Jednou rukou můžete sedačku sklopit do jedné z pěti pohodlných poloh, takže se vašemu dítěti bude za jízdy vždycky dobře odpočívat. Ochrana při bočním nárazu Při bočním nárazu pomáhá integrovaný systém lineární ochrany při bočním nárazu (L.S.P.) a skořepina tlumící náraz snížit sílu nárazu přibližně o 25 %. Modulární systém Bezpečné cestování od narození do čtyř let. Autosedačka Sirona Z2 i-Size má společnou základnu s autosedačkou Cloud Z2 i-Size, takže až vaše dítě odroste z první dětské autosedačky, můžete ji snadno vyměnit. Jedna základna. Dvě sedačky. Základna Base Z2 je kompatibilní se dvěma různými autosedačkami a poskytuje pevnou oporu pro první čtyři roky života (k dokoupení samostatně).

Produkt je výrobek značky Cybex ,distribuovaný s EAN kódem 4063846314423.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Cybex, Přeprava dětí Cybex, Dětské a kojenecké autosedačky Cybex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CYBEX Autosedačka Sirona Z2 i-Size PLUS Mustard Yellow a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské a kojenecké autosedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cybex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cybex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CYBEX Autosedačka Sirona Z2 i-Size PLUS Mustard Yellow
Právě si prohlížíte...

11190,- Kč