Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

CYBEX Autosedačka Aton S2 i-Size Magnolia Pink Gold - 23% sleva

-23%
CYBEX Autosedačka Aton S2 i-Size  Magnolia Pink Gold
CYBEX Autosedačka Aton S2 i-Size  Magnolia Pink Gold
CYBEX Autosedačka Aton S2 i-Size  Magnolia Pink Gold
CYBEX Autosedačka Aton S2 i-Size  Magnolia Pink Gold

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


CYBEX Autosedačka Aton S2 i-Size Magnolia Pink Gold z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské a kojenecké autosedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným CYBEX Autosedačka Aton S2 i-Size Magnolia Pink Gold .

Zlevněné zboží

Novorozenecká autosedačka Aton S2 i-Size. Vše, co vaše dítě potřebuje od první cesty domů. Díky elegantnímu designu a testovaným bezpečnostním prvkům nabízí dětská autosedačka Aton S2 i-Size spolehlivou ochranu a stylový komfort od samého začátku. Aton S2 i-Size, schválený podle nejnovějšího bezpečnostního standardu UNECE R129/03, je vybaven integrovanou a rozšiřitelnou lineární ochranou proti bočnímu nárazu (L.S.P.) pro maximální bezpečnost v případě bočního nárazu. Díky 11poziční nastavitelné opěrce hlavy může sedačka držet krok s vývojem vaš...eho dítěte až 24 měsíců. Integrovaná a skládací XXL sluneční stříška navíc poskytuje stín v autě a chrání vaše dítě před sluncem a větrem, když je vezmete ven. Ověřená bezpečnost pro pohodové cesty Aton S2 i-Size a Base One byly vyvinuty a schváleny podle nejnovějších bezpečnostních norem R129/03, včetně kompatibility i-Size a vylepšeného testování při bočním nárazu. Snižuje sílu nárazu v případě boční kolize Lineární systém ochrany proti bočnímu nárazu (L. S. P.), který lze vyklopit na stranu dveří, přenáší až 25 % sil bočního nárazu do energii pohlcující skořepiny, čímž pomáhá zajistit maximální bezpečnost na silnici. Roste s vaším dítětem Díky 11polohové výškově nastavitelné opěrce hlavy roste autosedačka s vaším dítětem až do věku 24 měsíců. Hlava, krk a ramena zůstávají ergonomicky podepřeny v každé fázi, zatímco postroj se automaticky přizpůsobí každé fázi růstu. Chrání vaše dítě před sluncem a větrem Integrovaná skládací XXL sluneční stříška spolehlivě chrání před slunečními paprsky a je vybavena tkaninou UPF50+, která chrání citlivou pokožku vašeho dítěte. Mimo auto chrání stříška také před větrem. Jednoduchá a snadná manipulace Aton S2 i-Size vážící pouhých 4,2 kg se snadno přenáší a polohuje v autě nebo na kočárku. To snižuje namáhání vašich zad a umožňuje vám nosit dítě bez námahy i ve druhém roce života. Pokračujte v cestě i mimo auto Aton S2 i-Size lze snadno připevnit na jakýkoli kočárek nebo golfky CYBEX nebo gb. Přechod z jízdy v autě na procházku městem je jednoduchý a plynulý. Ergonomický komfort pro malá miminka Perfektně padne již od prvního dne. Novorozenecká vložka poskytuje miminkům do velikosti 60 cm potřebnou ergonomickou podporu. Když vaše dítě povyroste, lze vložku snadno odstranit. Můžete si tak být jisti, že si vaše miminko od prvního dne užívá optimálního pohodlí. Kompatibilní se základnou Base One Specifikace: UN R129/03 i-Size výška: 45 cm – 87 cm hmotnost: max. 13 kg

Produkt je výrobek značky Cybex ,distribuovaný s EAN kódem 4063846192298.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Cybex, Přeprava dětí Cybex, Dětské a kojenecké autosedačky Cybex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CYBEX Autosedačka Aton S2 i-Size Magnolia Pink Gold a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské a kojenecké autosedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cybex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cybex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CYBEX Autosedačka Aton S2 i-Size Magnolia Pink Gold
Právě si prohlížíte... - 23% sleva

3990,- Kč