CONCORD Autosedačka Absorber XT 2015 Raspberry Pink

CONCORD Autosedačka Absorber XT 2015 Raspberry Pink
CONCORD Autosedačka Absorber XT 2015 Raspberry Pink
CONCORD Autosedačka Absorber XT 2015 Raspberry Pink
CONCORD Autosedačka Absorber XT 2015 Raspberry Pink
2 450 2 450 563
2 450,- Kč

Původní cena: 2 450,- Kč


Hodnocení:


CONCORD Autosedačka Absorber XT 2015 Raspberry Pink z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské a kojenecké autosedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným CONCORD Autosedačka Absorber XT 2015 Raspberry Pink .

Detailní informace

Outlet – nové, poškozená krabice, stav vid foto Autosedačka Concord ABSORBER XT je vrcholem první skupiny autosedaček, které jsou vybaveny dvojitou bezpečnostní vrstvou a pětibodovým bezpečnostním pásem, čímž zabezpečují vysokou úroveň bezpečného cestování. Výška a šířka opěrky hlavy je nastavitelná, zároveň uchycení autosedačky v autě je tříbodové. Další výhodou autosedačky je velmi pohodlné nastavení polohy do 5 pozic s rozšiřitelnými opěrkami nohou a dlouhým opěradlem. Jemný, odnímatelný potah lze prát v pračce. CONCORD přišel s nápadem pro ...novou konstrukci sedaček s pevným stupínkem a rukojeťmi pro výstup a nástup dětí bez pomoci rodičů. Je to výhodné při krátkých cestách do města. Vlastnosti: Váhová kategorie: 9–18 kg Autosedačka je vhodná pro děti od 9 měsíců do 4 let a maximálně do 18kg 5bodový pezpečnostní pás Výška a šířka hlavy je nastavitelná uUchycení autosedačky v autě je tříbodové Pohodlné nastavení polohy do 5 pozic s rozšiřitelnými opěrkami nohou Odnímatelný potah lze prát v pračce Pevný stupínek a rukojeť pro výstup a nástup dítětě bez pomoci rodičů Rozměry autosedačky (d x v x š): 57× 42 × 98 cm

Produkt je výrobek značky Concord ,distribuovaný s EAN kódem 8433228016720.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Concord, Přeprava dětí Concord, Dětské a kojenecké autosedačky Concord.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CONCORD Autosedačka Absorber XT 2015 Raspberry Pink a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské a kojenecké autosedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concord a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concord najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CONCORD Autosedačka Absorber XT 2015 Raspberry Pink
Právě si prohlížíte...

2450,- Kč