BRITAX RÖMER Autosedačka Hi-Liner Midnight Grey Diamond Collection

BRITAX RÖMER Autosedačka Hi-Liner Midnight Grey  Diamond Collection
BRITAX RÖMER Autosedačka Hi-Liner Midnight Grey  Diamond Collection
BRITAX RÖMER Autosedačka Hi-Liner Midnight Grey  Diamond Collection
BRITAX RÖMER Autosedačka Hi-Liner Midnight Grey  Diamond Collection
4 290 4 290 23
4 290,- Kč

Původní cena: 4 290,- Kč


Hodnocení:


BRITAX RÖMER Autosedačka Hi-Liner Midnight Grey Diamond Collection z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské a kojenecké autosedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BRITAX RÖMER Autosedačka Hi-Liner Midnight Grey Diamond Collection .

Detailní informace

Nový model HI-LINER je pro každého, kdo hledá spolehlivou a snadno použitelnou autosedačku s vysokým opěradlem. Model HI-LINER je navržený a vyráběný v Německu a splňuje naše nejvyšší standardy s ohledem na pohodlí a bezpečnost na cestách. Bezpečnost i-Size Sedačky HI-LINER byly vyvinuty podle nového standardu i-Size a jsou schválené nejnovejšími předpisy R129, které jsou povinné od září 2023. Sedačky tak spolehlivě poskytují bezpečnost i-Size požadovanou v budoucnosti. Kombinace pohodlí a praktičnosti Optimalizovaná sedací část a důkladně pols...trované potahy z měkkého textilního materiálu poskytují mimořádné pohodlí, zejména na dlouhých cestách. Úzký design modelu HI-LINER umožňuje v celé řadě vozidel instalovat tři sedačky na zadních sedadlech vedle sebe. Pomocné značky na opěrce hlavy usnadňují při přenášení autosedačky z jednoho auta do druhého její správné nastavení. Díky systému ISOFIX je instalace sedačky jednoduchá a bezpečná. Udržitelnost „Made in Germany“ Na rozdíl od konkurence vyrábí společnost BRITAX RÖMER naprostou většinu autosedaček v Německu. To jednak zajišťuje maximální kvalitu při výrobě a zároveň umožňuje zkrátit přepravní trasy, a minimalizovat tak dopad na životní prostředí. Další udržitelnou výhodou modelu HI-LINER je kompaktní recyklovaný kartonový obal, který je velmi efektivní pro přepravu. Ergonomická, snadno nastavitelná opěrka hlavy Naše opěrka hlavy je vytvořená speciálně pro pohodlí starších dětí a lze ji snadno nastavovat dle potřeby dítěte. Užitečné značky na zadní straně opěrky pomohou rodičům opěrku vždy nastavit do správné výšky. To se hodí, když budou sedačku přendávat z auta do auta nebo přepravovat více dětí ve stejné sedačce. Odnímatelný potah Na cestách se může stát ledacos – pití se může vylít a dítě může dostat nevolnost z pohybu. Právě proto jsme navrhli potah na sedačku, který je pratelný a snadno odnímatelný, abyste mohli problém rychle vyřešit a vrátit se na cestu. Ochranné polstrování opěrky Naše polstrování opěrek ochrání vaše dítě třemi způsoby: skelet autosedačky poskytuje vašemu dítěti ochranu od hlavy až ke kyčlím, a to zejména v případě bočního nárazu. Horní a dolní vodítka bezpečnostních pásů zajišťují jejich správné umístění a polstrovaná opěrka hlavy zajišťuje bezpečnost a pohodlí pro hlavu a krk vašeho dítěte. Technické parametry: rozměry (V x Š x H): 63 – 83 × 44 × 42 cm váha: 5,9 kg vhodné pro: 3,5 let – 12 let | 100 – 150 cm | 15 – 36 kg

Produkt je výrobek značky Britax Römer ,distribuovaný s EAN kódem 4000984814804.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Britax Römer, Přeprava dětí Britax Römer, Dětské a kojenecké autosedačky Britax Römer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BRITAX RÖMER Autosedačka Hi-Liner Midnight Grey Diamond Collection a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské a kojenecké autosedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Britax Römer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Britax Römer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BRITAX RÖMER Autosedačka Hi-Liner Midnight Grey Diamond Collection
Právě si prohlížíte...

4290,- Kč