BENBAT Projektor přenosný s pouzdrem na dudlík Hooty 0m+

BENBAT Projektor přenosný s pouzdrem na dudlík Hooty 0m+
BENBAT Projektor přenosný s pouzdrem na dudlík Hooty 0m+
BENBAT Projektor přenosný s pouzdrem na dudlík Hooty 0m+
BENBAT Projektor přenosný s pouzdrem na dudlík Hooty 0m+
469 469 914
469,- Kč

Původní cena: 469,- Kč


Hodnocení:


BENBAT Projektor přenosný s pouzdrem na dudlík Hooty 0m+ z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské a kojenecké autosedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BENBAT Projektor přenosný s pouzdrem na dudlík Hooty 0m+ .

Detailní informace

Zajímavý, rozkošný a přenosný projektor se sovičkou, který obklopuje dítě uklidňujícími zvuky. Díky více možným způsobům instalace (do auta, na postýlku nebo volně stojící) je tento noční projektor vybaven LED projektorem s hvězdičkami, který má uklidňující záři. Přehrává jemné melodie a něžné zvuky přírody. Podmanivý světelný projektor hvězdiček promítá hvězdičky na jakýkoli povrch v okolí (stěny, stropy atd.) a nechá vaše dítě klidně usnout. Vyberte si požadovaný režim a nechte HOOTYho, aby vaše děťátko uspal klidným a dobrým spánkem! Vlastno...sti: Vhodné od narození Je navržen se 6 uklidňujícími zvuky včetně 3 ukolébavek, jemných ptáčků, cvrčků a zvuků přírody, které pomáhají dítěti klidně usnout. Podmanivý světelný projektor hvězdiček promítá hvězdičky na jakýkoli povrch v okolí (stěny, stropy atd.) a umožňuje vašemu dítěti klidně usnout. Abyste vašemu děťátku umožnili klidný a tichý spánek, Hooty se po 20 minutách automaticky vypne. Promítá na strop 3 různé barvy (modrá, zelená, jantarová) jemných LED světel. Uklidňující záře měnících se barev může vašemu děťátku pomoci bojovat se strachem ze tmy. Vícenásobné použití: Bezpečné připevnění do auta – aby bylo vaše dítě v bezpečí a mohlo si užít klidnou jízdu autem. Bezpečné připevnění na postýlku – flexibilní a lze jej naklonit pro maximální prostor pro promítání. Volně stojící – lze jej umístit kdekoli, kde se rozhodnete uložit své dítě spát. Rychlá a snadná instalace.

Produkt je výrobek značky Benbat ,distribuovaný s EAN kódem 7290135001888.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Benbat, Přeprava dětí Benbat, Dětské a kojenecké autosedačky Benbat.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BENBAT Projektor přenosný s pouzdrem na dudlík Hooty 0m+ a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské a kojenecké autosedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Benbat a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Benbat najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BENBAT Projektor přenosný s pouzdrem na dudlík Hooty 0m+
Právě si prohlížíte...

469,- Kč