AEROMOOV Vložka do autosedačky Vanilla 9-18 kg

AEROMOOV Vložka do autosedačky Vanilla 9-18 kg
AEROMOOV Vložka do autosedačky Vanilla 9-18 kg
AEROMOOV Vložka do autosedačky Vanilla 9-18 kg
AEROMOOV Vložka do autosedačky Vanilla 9-18 kg
859 859 2111
859,- Kč

Původní cena: 859,- Kč


Hodnocení:


AEROMOOV Vložka do autosedačky Vanilla 9-18 kg z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské a kojenecké autosedačky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným AEROMOOV Vložka do autosedačky Vanilla 9-18 kg .

Detailní informace

Vložka AeroMoov pro jakýkoli typ autosedačky váhové kategorie 9–18 kg. Maximální proudění vzduchu skrze 3D strukturu medové plástve pomáhá snižovat nadměrné pocení dítěte v autosedačce. Nadměrné tělesné teplo je odváděno a zároveň je dodáván čerstvý okolní vzduch. Vlastnosti: tělesná teplota dítěte se lépe udrží pod kontrolou a nadměrné pocení je redukováno vložka i autosedačka zůstanou suché riziko vzniku podráždění kůže způsobené pocením je sníženo vložku do autosedačky AeroMoov lze prát na 40°C, což znamená, že si dítě může užívat čistý pota...h autosedačky vytvarovaná tak, aby Vám při používání nebránily bezpečnostní pásy (otvor na střední přezku, boční tvarování pro ramenní části pásů), díky otvoru pro přezku nedochází k posouvání vložky příjemná na dotek, měkká a prodyšná – na vnější část je použitá organická bavlna při pěstování organické bavlny nedochází k používání pesticidů, je tedy mnohem šetrnější k přírodě i k pokožce dítěte Vložka proti pocení pasuje do jakékoli autosedačky 9–18 kg a poskytuje příjemné prostředí v jakékoli roční době. Díky extra ochraně, kterou vložka do autosedačky představuje, zůstane Vaše autosedačka po dlouhou dobu jako nová.

Produkt je výrobek značky Aeromoov ,distribuovaný s EAN kódem 5413421818935.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Aeromoov, Přeprava dětí Aeromoov, Dětské a kojenecké autosedačky Aeromoov.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

AEROMOOV Vložka do autosedačky Vanilla 9-18 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské a kojenecké autosedačky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aeromoov a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aeromoov najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

AEROMOOV Vložka do autosedačky Vanilla 9-18 kg
Právě si prohlížíte...

859,- Kč