Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shotgun Kids Ride Pogies Handlebar Gloves Black

Shotgun Kids Ride Pogies Handlebar Gloves Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shotgun Kids Ride Pogies Handlebar Gloves Black z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola – příslušenství, dětská sedátka na kolo, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shotgun Kids Ride Pogies Handlebar Gloves Black .

Detailní informace

Rukavice na kolo nemusí být jen výsadou dospělých. Pogies, od renomované firmy Kids Ride Shotgun, jsou rukavice na řidítka pro děti, které se skvěle hodí do chladného počasí. Vlastnosti
Určeny pro děti od 2 do 5 let (jednotná velikost pro všechny) Úplná kompatibilita se všemi produkty sedadel a řídítek Kids Ride Shotgun Rukavice jsou vyrobeny z termoizolačního materiálu 3M Thinsulate, který je dimenzov...án až do -30°C Nepromokavé (10 000 mm) a prodyšné (5 000 g)
Montáž a připevnění:
Připevňují se na dětská řídítka Shotgun nebo přímo na řídítka vašeho biku Nevhodné pro použití ve spojení s brzdovými nebo řadícími pákami Široké manžety umožňují rukavicím a rukávům bundy sedět uvnitř Pogies jsou pevné a zůstávají otevřené, aby umožnily snadný vstup malým ručičkám Bleskově rychlé a snadné uchycení pomocí suchého zipu
Technické údaje:
Vnější materiál: 100 % Ripstop Polyester Izolace: 100 % 3M Thinsulate Vnitřní vložka: 100 % polyester fleece Vodotěsnost: 10 000 mm (kriticky utěsněné švy) Prodyšnost: 5 000 g Návod na údržbu: Prát v rukou
Teplé a nepromokavé
Díky voděodolnosti 10 000 mm, výplni 3M Thinsulate a fleecové podšívce udrží ruce vašich dětí v teple a suchu bez ohledu na podmínky.
Jednotná velikost pro všechny
Pogies jsou určeny pro děti od 2 do 5 let, jedna velikost sedí všem. Každoročně zamávejte nákupem nových rukavic.
Už žádné nešikovné oblékání rukavic
Dostat ruce do rukavic může být utrpení, ale s pogys jde všechno snazší - bez boje.
Bezpečnost na světové úrovni
Dlouho předtím, než se produkty dostanou na trh, procházejí přísným testováním bezpečnosti a kontroly kvality – v továrně, v akreditovaných zkušebních laboratořích třetích stran a na cestách.
Navrženy na Novém Zélandu
Protože pocházíme z outdoorové mekky Nového Zélandu, vášeň pro přírodu a outdoor protéká vším, co děláme, a abychom chránili životní prostředí, které milujeme, snažíme se, aby obaly byly vyrobeny ze 100 % recyklovaných materiálů všude, kde je to možné.
Typ : Rukavice Použití pro : MTB Země původu : Čína Minimální věk : 2 Barva podle výrobce : Black Barva : Černá Materiál : 3M Thinsulate

Produkt je výrobek značky Shotgun ,distribuovaný s EAN kódem 9421036070521.

Procházet zboží z kategorie Sport Shotgun, Outdoorové aktivity Shotgun, Cyklistika Shotgun, Jízdní kola – příslušenství Shotgun, Dětská sedátka na kolo Shotgun.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: 3M Thinsulate
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shotgun Kids Ride Pogies Handlebar Gloves Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola – příslušenství sleva, dětská sedátka na kolo sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shotgun a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shotgun najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shotgun Kids Ride Pogies Handlebar Gloves Black
Právě si prohlížíte...

1090,- Kč