Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PETITE&MARS Chodítko se zvukem Cabrio Coral

PETITE&MARS Chodítko se zvukem Cabrio Coral
PETITE&MARS Chodítko se zvukem Cabrio Coral
PETITE&MARS Chodítko se zvukem Cabrio Coral
PETITE&MARS Chodítko se zvukem Cabrio Coral

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PETITE&MARS Chodítko se zvukem Cabrio Coral z kategorie děti a kojenci, dětské hračky, dětská chodítka a chodítka s hračkami, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným PETITE&MARS Chodítko se zvukem Cabrio Coral .

Detailní informace

Chodítko Petite&Mars Cabrio pomůže Vašemu děťátku, které se učí chodit a objevuje svět, s udržením stability a bezpečnou orientací v prostoru. Součástí chodítka je hudební panel, který rozvíjí sluchové, hmatové a motorické dovednosti dítěte, probouzí jeho fantazii a smyslové vnímání. Chodítko lze plně složit, aby bylo jeho uložení co nejjednodušší. Konstrukce je vybavena pojistkou, která chrání chodítko před samovolným složením. Kolečka snižují otřesy, zároveň zastaví chodítko, kdyby se centrum těžiště přeneslo na zadní kolečka. Vlastnosti: mot...ivuje dítě k chůzi, součástí hudební panel s volantem, různými zvuky a světélky, panel lze odejmout a poslouží jako samostatná hračka, nastavitelná výška sedadla do 3 poloh podle potřeb dítěte a zajištění kontaktu nohou dítěte s podlahou, vyztužená opěrka zad pro správné držení zad, sedadlo je doplněno o praktické držadlo, potah lze sejmout a prát v pračce, pojistka proti samovolnému složení konstrukce, speciální brzdový systém zabrání sjezdu ze schodů, vyrobeno z certifikovaných a bezpečných materiálů Vhodné pro děti od + 6m do 12 kg. Do chodítka byste měli dávat děťátko, až když dokáže úplně samo sedět, resp. samo chvíli stát. Doporučujeme dávat děťátko do chodítka jen na omezenou dobu, do 20 minut.

Produkt je výrobek značky Petite&mars ,distribuovaný s EAN kódem 8596202001317.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Petite&mars, Dětské hračky Petite&mars, Dětská chodítka a chodítka s hračkami Petite&mars.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PETITE&MARS Chodítko se zvukem Cabrio Coral a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, dětské hračky sleva, dětská chodítka a chodítka s hračkami sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petite&mars a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petite&mars najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PETITE&MARS Chodítko se zvukem Cabrio Coral
Právě si prohlížíte...

1949,- Kč