Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BRIGHT STARTS Chodítko 3v1 Ford Mustang Pink 6 m+, do 12 kg

BRIGHT STARTS Chodítko 3v1 Ford Mustang Pink 6 m+, do 12 kg
BRIGHT STARTS Chodítko 3v1 Ford Mustang Pink 6 m+, do 12 kg
BRIGHT STARTS Chodítko 3v1 Ford Mustang Pink 6 m+, do 12 kg
BRIGHT STARTS Chodítko 3v1 Ford Mustang Pink 6 m+, do 12 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BRIGHT STARTS Chodítko 3v1 Ford Mustang Pink 6 m+, do 12 kg z kategorie děti a kojenci, dětské hračky, dětská chodítka a chodítka s hračkami, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BRIGHT STARTS Chodítko 3v1 Ford Mustang Pink 6 m+, do 12 kg .

Detailní informace

Těšíte se na první krůčky vašeho děťátka nebo už máte doma zkušeného chodce? Nebo dokonce obou? S chodítkem 3v1 Ford Mustang si užijete plno rodinné zábavy, která umožňuje zvládnout kroky vašeho dítěte v každé fázi. Tři způsoby využití, resp. tři způsoby her, dělají chodítko 3v1 Ford Mustang jedinečným. Tyto tři režimy umožňují, že chodítko bude růst spolu s vaším dítětem a pomůže mu zvládnout chůzi v každé jeho etapě. S chodítkem 3v1 Ford Mustang se mohou hrát a rozvíjet své dovednosti i dvě děti současně. Jedno dítě se může hrát v základním r...ežimu jízda ve stylovém autě, aby si podpořilo hrubé motorické dovednosti a pokročilejší chodci mohou používat režim tlačení a procházky. Chcete-li použít režim tisku a procházky, jednoduše zvedněte opěradlo na tlačení a přemístěte auto mimo základního chodítka. Vysoké opěradlo poskytuje podporu a pohodlí pro dítě na stabilizaci postoji a při trénování pohybových a uchopovacích schopností. Nejen vzhled stylového auta ohromí vaše děti, ale i nápaditá hra s originálními elektronickými zvuky nákladního auta, světlem, řízením, volantem, které děti milují umožňuje, aby se děti hrou naučili více dovednostem. Odnímatelný pultík s volantem obsahující zvukové a světelné efekty je možné použít i pro podlahové hraní nebo na cesty. Konstrukce chodítka zajišťuje snadné skládání, skladování a i přenášení. Stejně jeho udržování není náročné, sedací část lze snadno vyjmout a vložit do pračky a zbývající místa se jednoduše dají utřít. Bezpečnost je posílena gumovými kolečky, které brzdí a robustním rámem. Možnost nastavení rámu chodítka do tří výškových poloh zajišťuje správný vývoj vašeho dítěte, protože udržuje chodidla ve výborné poloze. Vlastnosti: 3 způsoby hraní (stylová jízda autem, režim tisku a procházky a oba režimy současně) 3 režimy zajistí, že chodítko roste spolu s vaším dítětem model je v růžovém provedení, aby stylově pasovalo k vašim malým princeznám pro použití režimu tisku a procházky, jednoduše zvedněte opěradlo na tlačení a přemístěte auto mimo základního chodítka vysoké opěradlo poskytuje podporu a pohodlí pro dítě nápaditá hra s originálními zvukovými značkami, světlem, řízením, volantem odnímatelný pultík s volantem lze použít i pro podlahové hraní nebo na cesty jednoduché skládání, skladování a i přenášení sedací část lze snadno vyjmout a vložit do pračky možnost nastavit rám chodidel na tři různé výškové polohy chodítko je vhodné pro děti od věku 6m+ Rozměry produktu: 64 cm x 72 cm x 50 cm

Produkt je výrobek značky Bright Starts ,distribuovaný s EAN kódem 074451112124.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Bright Starts, Dětské hračky Bright Starts, Dětská chodítka a chodítka s hračkami Bright Starts.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BRIGHT STARTS Chodítko 3v1 Ford Mustang Pink 6 m+, do 12 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, dětské hračky sleva, dětská chodítka a chodítka s hračkami sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bright Starts a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bright Starts najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BRIGHT STARTS Chodítko 3v1 Ford Mustang Pink 6 m+, do 12 kg
Právě si prohlížíte...

3299,- Kč