Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Philips Avent probouzecí světlo EnergyUp HF3420 / 01 - 22% sleva

-22%
Philips Avent probouzecí světlo EnergyUp HF3420 / 01

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Philips Avent probouzecí světlo EnergyUp HF3420 / 01 z kategorie děti a kojenci, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Philips Avent probouzecí světlo EnergyUp HF3420 / 01 .

Zlevněné zboží

Probuďte se více odpočatí díky světlu Philips Avent Výběr ze 2 různých přirozených tónů buzení doprovázející světlo V nastavenou dobu zazní přirozený zvuk na konci probuzení, číms signalizuje ukončení přirozeného procesu probuzení. Vybraný tón budíku bude během minuty a půl postupně zvyšovat hlasitost až na Vámi nastavenou hlasitost. Na výběr máte dva přirozené zvukyz přírody - zpěv ptáků. Noční lampička s 10 možnými nastaveními jasu Citlivost světla se u jednotlivých lidí liší. Lidé, kteří jsou vystaveni vyšší intenzitě světla, se obecně probu...dí rychleji. 10 intenzit světla Wake-up Light lze nastavit individuálně, a to až do 200 odstínů. Produkt byl vyvinutý společností Philips - odborníkem na osvětlení již více než 100 let. Společnost Philips byla založena před více než 100 lety jako společnost vyrábějící a distribuující žárovky. Za více než 100 let se společnost Philips rozrostla v globální společnost, která inovuje v mnoha různých oblastech. Dodnes zůstává osvětlení duší společnosti Philips. Wake-up Light je hrdý na to, že pokračuje ve svém odkazu tím, že čerpá z let zkušeností jednoho z nejznámějších světových odborníků na osvětlení. Jediné probuzení světla, jehož účinnost je klinicky prokázána Philips Wake-up Light je v současné době jediným zařízením s vědecky ověřenou funkčností. Aby se Wake-up Light stal nejlepším možným produktem pro přirozený proces probuzení, nechali jsme provést rozsáhlé klinické studie provedené nezávislými vědeckými institucemi. Dokázali jsme, že Philips Wake-up Light vás nejen probudí přirozeněji, ale také vám dodá energii a zlepší náladu hned po ránu. Funkce odložení Poklepáním na horní část produktu se zvuk deaktivuje. Po 9 minutách se zvuk jemně opakuje. Simulace východu slunce vás probouzí kousek po kousku Inšpirovaný východem slunce v přírodě se intenzita světla během 30 minut zvýší na jasně žluté světlo. Tato pomalá změna stimuluje vaše tělo k přirozenému probuzení. Společně s osvětlením vyplňujícím místnost podporuje přirozený zvuk, který jste vybrali, váš zážitek z probuzení, abyste byli fit pro celý den. 4 úrovně jasu displeje - přizpůsobitelné vašim potřebám Pro jas displeje je k dispozici nastavení vysoké, střední, nízké, velmi nízké a vypnuté. Podrobnosti o produktu: Protiskluzové gumové nožičky Funkce Snooze - dospávání Ovládání jasu displeje se 4 možnostmi nastavení Demo funkce FM rádio Počet výstražných tónů: 2 Zvyšuje pozornost Usínejte s přirozeně tlumeným světlem Probuďte se přirozeně Probuďte se pomalu nastavení jasu: 10 simulace západu slunce: 30 minut intenzita světla: 200 luxů bez UV záření Technické podrobnosti: Délka kabelu: 150/180 cm Frekvence: 50/60 Hz Izolace: Třída III Izolace napájecího zdroje: Třída II (dvojitá izolace) Výkon: 7,5 W Adaptér pro výstupní výkon: 5,4 W Typ světelného zdroje: Liteon SMD LED lampa napětí: 100 / 240 V Země původu: Čína Rozměry produktu: 18 (výška) x 18 (průměr) x 11,5 (hloubka) cm Hmotnost produktu: 0,290 kg

Produkt je výrobek značky Philips Avent ,distribuovaný s EAN kódem 8710103780472.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Philips Avent.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 031,- Kč
977,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Philips Avent probouzecí světlo EnergyUp HF3420 / 01 a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips Avent a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips Avent najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Philips Avent probouzecí světlo EnergyUp HF3420 / 01
Právě si prohlížíte... - 22% sleva

2212,- Kč