Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

506,- Kč
282,- Kč
Detail
1 974,- Kč
1 763,- Kč
Detail

LEXIBOOK Tlapková patrola Dvojjazyčný výukový tablet německy / anglicky - 18% sleva

-18%
LEXIBOOK Tlapková patrola Dvojjazyčný výukový tablet německy / anglicky

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LEXIBOOK Tlapková patrola Dvojjazyčný výukový tablet německy / anglicky z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným LEXIBOOK Tlapková patrola Dvojjazyčný výukový tablet německy / anglicky .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Dvojjazyčný tablet Německý / anglický dvojjazyčný tablet - ideální pro batolata! Dotykový tablet se zvukem: stačí se dotknout libovolného tlačítka a tablet vysloví příslušné písmeno, číslo nebo slovo. Kvíz Kde je...?: Tento herní režim podporuje zábavné učení pomocí interaktivních otázek a odpovědí. Dítě stiskne tlačítko kvízu, vyhledá odpovídající obrázek a jednoduchým kliknutím odpoví! Praktická velikost: Snadno se nosí s sebou! Učení písmen, hláskovací hry, učení slovíček, interaktivní kvíz, první kroky ...do světa hudby Učební tablet vyžaduje ke svému provozu tři alkalické baterie AAA/LR03 1,5 V (jsou součástí dodávky). Design a vyvinuté v Evropě - Vyrobeno v Číně Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 19 x 24,3 x 1,3 cm. Hmotnost: 0,358 kg Materiál a péče: Materiál: plast

Produkt je výrobek značky Lexibook ,distribuovaný s EAN kódem 3380743096537.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LEXIBOOK Tlapková patrola Dvojjazyčný výukový tablet německy / anglicky a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lexibook a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lexibook najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LEXIBOOK Tlapková patrola Dvojjazyčný výukový tablet německy / anglicky
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

463,- Kč