Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KETTLER Běžecké kolo Run 10, růžové

KETTLER Běžecké kolo Run 10, růžové

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KETTLER Běžecké kolo Run 10, růžové z kategorie děti a kojenci, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným KETTLER Běžecké kolo Run 10, růžové .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Děti si při jízdě na kole posilují svaly a trénují pohyb. To usnadňuje přechod na jízdní kolo. Plastová 10 kola jsou bezúdržbová a nášlapná deska s pohodlným nízkým schůdkem zajišťuje bezpečné nasedání a sesedání. Řídítka jsou navíc vybavena polstrováním a mají omezovač nárazu, který je vhodný zejména pro začínající jezdce. Trubkový ocelový rám s polyesterovou povrchovou úpravou odolnou proti poškrábání Pohodlný nízký schůdek s podnožkou pro bezpečné nasedání a sesedání 10 kola s bezúdržbovými plastovými pneumatikami Zap...ouzdřená kuličková ložiska s ochranou proti nečistotám pro hladký chod s nízkým valivým odporem. Ergonomické sedlo vyvinuté dětskými fyzioterapeuty Výškově nastavitelné, polstrované sedlo v rozmezí 30-38 cm Bezpečnostní rukojeti a podložky pod řídítka Omezovač výchylky řídítek je ideální pro začátečníky s koly Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 80 x 49 x 32,5 cm

Produkt je výrobek značky Kettler ,distribuovaný s EAN kódem 4001397561620.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Kettler.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

21 331,- Kč
17 046,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

KETTLER Běžecké kolo Run 10, růžové a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kettler a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kettler najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KETTLER Běžecké kolo Run 10, růžové
Právě si prohlížíte...

1934,- Kč