Scythe v češtině

Scythe v češtině
1 999 1 999 996
1 999,- Kč

Původní cena: 1 999,- Kč


Hodnocení:


Scythe v češtině z kategorie hračky a hry, hry, deskové hry, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Scythe v češtině .

Detailní informace

Scythe je ekonomická hra z alternativní historie roku 1920, kdy se po zemi prochází obří bojoví roboti vytvoření v kapitalistickém městském státě známém jako Továrna. Každý hráč hraje za jednu z frakcí Evropy, které se snaží obsadit území poblíž tajemné Továrny. Hráči dobývají území, získávají důležité zdroje, vytváře...jí nové jednotky, budují stavby, aktivují obří roboty a hrdiny a také válčí. Každý má navíc tajný cíl, který se snaží splnit.
První Velká válka sice skončila, ale prach a popel, který zvířila, se stále pomalu snáší na Evropu. Píší se 20. léta 20. století. Kapitalistický městský stát, známý jen jako Továrna, který roztáčel kola války výrobou těžce ozbrojených kráčejících strojů - mechů, zavřel své brány. Sousední země se s tím však nehodlají smířit a kolem Továrny začíná houstnout atmosféra. Vesničané prchají ze svých domovů, protože dobře vědí, že válka se může vrátit každou vteřinou.
Vůdci pěti národů vedou své jednotky na malé, ale nesmírně cenné území. Kdo z nich získá slávu a bohatství? Čí národ se stane hegemonem východní Evropy? Kdo bude mít nejbohatší sklizeň?
Hra Scythe obsahuje:
herní plán česká pravidla (běžná a pro 1 hráče) 1 list rychlé nápovědy 5 dvouvrstvých desek hráče 23 karet úkolů 28 karet Setkání 42 bojových karet 12 karet Továrny 5 karet nápovědy k Brození 5 kartiček rychlé nápovědy 80 žetonů surovin (20 od každého typu: jídlo, kov, dřevo a ropa) 80 mincí (různé hodnoty) 2 bojové ukazatele 12 násobících žetonů 12 žetonů setkání 6 dílků stavebních pokusů 5 desek frakce 5 figurek akce 5 žetonů popularity 5 žetonů moci 30 žetonů hvězd 20 dřevěných budov 20 figurek rekrutů 20 miniatur mechů 5 miniatur postav 40 figurek dělníků 30 kostek technologií
Podívejte se na kompletní nabídku her Scythe.

Produkt je výrobek značky Albi ,distribuovaný s EAN kódem 8590228029447.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Albi, Hry Albi, Deskové hry Albi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

319,- Kč
287,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Scythe v češtině a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hry sleva, deskové hry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Albi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Albi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Scythe v češtině
Právě si prohlížíte...

1999,- Kč