ProfiCare Přístroj pro dlouhotrvající odstranění chloupků IPL 3024

ProfiCare Přístroj pro dlouhotrvající odstranění chloupků IPL 3024
1 690 1 690 815
1 690,- Kč

Původní cena: 1 690,- Kč


Hodnocení:


ProfiCare Přístroj pro dlouhotrvající odstranění chloupků IPL 3024 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, holení a péče o vzhled, odstraňování chloupků, depilační lasery a ipl, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným ProfiCare Přístroj pro dlouhotrvající odstranění chloupků IPL 3024 .

Detailní informace

IPL 3024 je odstraňovač chloupků pomocí světelných impulzů technologií IPL . Je vhodný pro bezbolestné a dlouhotrvající odstranění chloupků díky odstranění kořínků hluboko pod kůží. Lze ho použít na nohy, podpaží, záda, hrudník a bikini zónu. Výsledkem je až 55% redukce chloupků po 4 týdnech používání. Pro různé pokožky lze nastavit 5 stupňů intenzity. Výhodou je integrovaný UV filtr . Díky ergonomicky tvarovanému pouzdru je držení velice pohodlné. Snímač spustí ošetření pouze při přímém kontaktu s pokožkou, použití je tak bezpečné. Zařízení do...káže vydat až 50 000 světelných impulsů , světelná oblast je 2,7 cm 2 s hustotou intenzity 4J/cm 2 . Vlnová délka světla je 475–1200 nm. Zařízení se automaticky vypne po 10 minutách nečinnosti. Součástí balení jsou ochranné brýle. Napájení je 100–240 V, 50/60 Hz.

Produkt je výrobek značky Proficare ,distribuovaný s EAN kódem 4006160302400.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Proficare, Osobní péče Proficare, Holení a péče o vzhled Proficare, Odstraňování chloupků Proficare, Depilační lasery a IPL Proficare.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ProfiCare Přístroj pro dlouhotrvající odstranění chloupků IPL 3024 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, holení a péče o vzhled sleva, odstraňování chloupků sleva, depilační lasery a ipl sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Proficare a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Proficare najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ProfiCare Přístroj pro dlouhotrvající odstranění chloupků IPL 3024
Právě si prohlížíte...

1690,- Kč