Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Annabis Balcann Bio Konopná mast + dubová kůra 50ml

Annabis Balcann Bio Konopná mast + dubová kůra 50ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Annabis Balcann Bio Konopná mast + dubová kůra 50ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Annabis Balcann Bio Konopná mast + dubová kůra 50ml .

Detailní informace

Balcann s obsahem 23% konopných složek je vhodný i jako doplňková péče o pokožku při sklonu k atopickému ekzému a lupénce. Mast je určena především pro lokální ošetření problematických míst pokožky. Tato 100% přírodní konopná mast je ideální i k ošetření dětské pokožky v oblasti plenek. Balcann konopná mast účinně působí na suchou pokožku na loktech, kolenech či patách. Hlavní výhody: Intenzivně vyživuje, mírní nepříjemné pocity napětí a svědění. Zanechává pokožku dětí zklidněnou, jemnou a do hloubky hydratovanou. Dobře se roztírá a může přispě...t k rychlé obnově kožního pláště, který zabraňuje nežádoucímu vysoušení pokožky. Obsahuje unikátní kombinaci účinných přírodních látek, např.: Bio Konopný olej a extrakt z konopných semen. Dubová kůra. Panthenol. Bio Olivový olej. Santalové dřevo. Cedr atlaský. Rozmarýn lékařský. Levandule lékařská.

Produkt je výrobek značky Annabis ,distribuovaný s EAN kódem 8594167140188.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Annabis Balcann Bio Konopná mast + dubová kůra 50ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Annabis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Annabis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Annabis Balcann Bio Konopná mast + dubová kůra 50ml
Právě si prohlížíte...

255,- Kč