Růžová dětská deka ZAJÍČEK A MEDVÍDEK, 80x110 cm

Růžová dětská deka ZAJÍČEK A MEDVÍDEK, 80x110 cm
Růžová dětská deka ZAJÍČEK A MEDVÍDEK, 80x110 cm
Růžová dětská deka ZAJÍČEK A MEDVÍDEK, 80x110 cm
Růžová dětská deka ZAJÍČEK A MEDVÍDEK, 80x110 cm
329 329 1941
329,- Kč

Původní cena: 329,- Kč


Hodnocení:


Růžová dětská deka ZAJÍČEK A MEDVÍDEK, 80x110 cm z kategorie dům a zahrada, prádlo, lůžkoviny, deky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Výprodej povlečení a budete spokojení s dodaným Růžová dětská deka ZAJÍČEK A MEDVÍDEK, 80x110 cm .

Detailní informace

Materiál deky 100% akryl Deky vyrobené z akrylu jsou velice příjemné na omak, jemné a opravdu hebké. I v těch nejchladnějších měsících vám husté krátké chloupky zajistí dokonalé teplo. Textilie je dobře udržovatelná, nepouští chlupy a rychle schne. Oblíbený je také u alergiků. Užijte si příjemné teplo při sledování televize nebo lenošení. Barva deky Růžová Královská barva, která rozzáří nejeden pokoj pro princeznu a vytvoří z něj krásnou komnatu. Romantická a něžná růžová barva skvěle vypadá v dívčím pokoji, ale také v moderních ložnicích. Růžo...vá deka skvěle padne k bílým nebo krémovým doplňkům. Pozn.: Zobrazení barvy se může nepatrně lišit od skutečnosti. Detail materiálu Detail materiálu je velice jemný, měkký a přejemný na omak. Na povrchu můžete zahlédnout drobné smyčky z bavlněných vláken, které udávají textilii její pozitivní vlastnosti a utvářejí její 3D efekt. Smyčky jsou ze spodní i horní strany základového materiálu, pod lupou vypadají opravdu nadýchaně. Podobný detail jako bavlna má i vlna, která je velice tenká a hebká. Tato deka hřeje Hřejivý a zároveň měkký materiál si zamilujete i vy. Hřejivá textilie se dokonale přizpůsobí teplotě vašeho těla i prostředí. Lehounká deka je vhodná do chladnějších letních večerů nebo sychravých podzimních dní. Ideální je tedy jako doplněk během všech ročních období. Nechcete žehlit deky? Žehlení je vaše noční můra, pak si vyberte deku, kterou žehlit nemusíte. Deky z mikroplyše, mikroflanelu nebo bambusu se nežehlí, po vyprání a usušení stačí pečlivě poskládat. Pokud žehlička není váš kámoš, vybírejte z rozmanité nabídky dek z nežehlivých textilií. Doporučená teplota praní deky je 30 °C Praní při teplotě 30 °C je velice šetrný a ekologický způsob, jak vyprat prádlo včetně dek, efektivně a jemně. Při praní na 30 °C chráníme nejen peněženku a přírodu, ale také jednotlivá vlákna textilie a jejich barvy. Na tuto teplotu můžete šetrně prát deky z bambusu i mikroflanelu. Současné prací prostředky jsou tak účinné, že zajistí dokonalé vyprání i při nižší teplotě.

Produkt je výrobek značky Textilomanie.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Textilomanie, Prádlo Textilomanie, Lůžkoviny Textilomanie, Deky Textilomanie.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 029,- Kč
1 009,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Růžová dětská deka ZAJÍČEK A MEDVÍDEK, 80x110 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, prádlo sleva, lůžkoviny sleva, deky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Textilomanie a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Textilomanie najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Růžová dětská deka ZAJÍČEK A MEDVÍDEK, 80x110 cm
Právě si prohlížíte...

329,- Kč