Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Prošívaná letní přikrývka ATHENA SUMMER smetanová 140x200 cm Mybesthome

Prošívaná letní přikrývka ATHENA SUMMER smetanová 140x200 cm Mybesthome

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Prošívaná letní přikrývka ATHENA SUMMER smetanová 140x200 cm Mybesthome z kategorie dům a zahrada, prádlo, lůžkoviny, deky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu My best home a budete spokojení s dodaným Prošívaná letní přikrývka ATHENA SUMMER smetanová 140x200 cm Mybesthome .

Detailní informace

Zdravý a hygienický odpočinek. To je to, co vám poskytne deka SUMMER. Tato lehká, vzdušná deka je ideální pro domácí užití i na cestování.
Letní lehká prošívaná přikrývka v rozměru 140x200 cm zajišťuje zdravý a hygienický spánek. Je vyrobena z tepelně zataveného netkaného polyesteru nejvyšší kvality s nízkou gramáží. Speciální materiál minimalizuje vývoj roztočů a alergenů. Je ideální pro teplé noci. Struktura materiálu, ze kterého je vyrobena nepodporuje hromadění prachu, čímž se minimalizuje rozvoj roztočů a jejich alergen...ů. 
Přikrývky jsou vhodnou volbou pro alergiky. V létě, kdy jsou teploty vysoké, by měla být zimní přikrývka umístěna ve skříni a měla by být nahrazena letní přikrývkou. Během horkých nocí přikrývky se silnou výplní nebo peřím nefungují. Nejlepší je zvolit lehkou a jemnou přikrývku, kdy se tělo nebude přehřívat.
V létě má lehká přikrývka také jiné využití. Může být ideální pro kempování u jezera, kdy úspěšně nahradí spací pytel. V létě, kdy jsou alergické reakce zvláště závažné, je důležité, aby každodenní produkty byly pro alergiky příjemné. Náplň je měkká, jemná a díky prošívání se rovnoměrně rozšiřuje a nezmáčkne se. Přikrývku lze prát v automatické pračce při teplotě 60°C. Praní na 60°C zaručuje vysoký hygienický standard, ničí plísně, bakterie a roztoče. 
Složení povrch: 100% Polyester mikrovlákno
Složení výplň: 100% polyesterová netkaná textilie vlákno 150 g/m²
Ošetření : 


 
Všechny nabízené prošívané přikrývky z naší nabídky splňují přísné hygienické normy a jsou držiteli certifikátů OEKO TEX, GLS certifikát, CE. Výrobky jsou vyrobeny v EU a splňují požadavky směrnic Evropské unie.

Produkt je výrobek značky Mybesthome Virgo ,distribuovaný s EAN kódem 8596212015656.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Mybesthome Virgo, Prádlo Mybesthome Virgo, Lůžkoviny Mybesthome Virgo, Deky Mybesthome Virgo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Prošívaná letní přikrývka ATHENA SUMMER smetanová 140x200 cm Mybesthome a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, prádlo sleva, lůžkoviny sleva, deky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mybesthome Virgo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mybesthome Virgo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Prošívaná letní přikrývka ATHENA SUMMER smetanová 140x200 cm Mybesthome
Právě si prohlížíte...

485,- Kč