Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zásah Samolepky srdce - 5 kusů

Zásah Samolepky srdce - 5 kusů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zásah Samolepky srdce - 5 kusů z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, Řemesla a koníčky, materiál pro umění a řemesla, ozdoby a lemy, dekorativní samolepky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Belabel a budete spokojení s dodaným Zásah Samolepky srdce - 5 kusů .

Detailní informace

Zasáhl vás Amorův šíp? Vyznejte svou lásku své drahé polovičce a vytvořte si vlastní dárek se zamilovaným potiskem. Nemusí být zrovna Valentýn, abyste ukázali, že v tom lítáte až po uši.. Horkou novinkou v našem e-shopu je samolepka s vlastním potiskem a fantazii se meze nekladou. Můžete vkládat text, fotky i jiné plnobarevné designy, které vám na samolepku zhotovíme. Velkou výhodou je také ořez celé samolepky, takže nemusíte nic složitě stříhat. Záleží jen na vás, jestli mamince dopřejete nové a originální polepy na kuchyňské kořenky, nebo jes...tli si zhotovíte pro sebe nebo své blízké jedinečný potisk na auto, telefon, ledničku, okno či jiné osobní věci.Výroba samolepek nikdy nebyla jednodušší.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 5x4cm
  • Barva: Bílá
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

10,- Kč
Detail
10,- Kč
Detail
10,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Zásah Samolepky srdce - 5 kusů a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, Řemesla a koníčky sleva, materiál pro umění a řemesla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Zásah Samolepky srdce - 5 kusů
Právě si prohlížíte...

58,- Kč