Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zásah Samolepky čtverec - 5 kusů

Zásah Samolepky čtverec - 5 kusů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zásah Samolepky čtverec - 5 kusů z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, Řemesla a koníčky, materiál pro umění a řemesla, ozdoby a lemy, dekorativní samolepky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Belabel a budete spokojení s dodaným Zásah Samolepky čtverec - 5 kusů .

Detailní informace

Zasáhl vás Amorův šíp? Vyznejte svou lásku své drahé polovičce a vytvořte si vlastní dárek se zamilovaným potiskem. Nemusí být zrovna Valentýn, abyste ukázali, že v tom lítáte až po uši.. Horkou novinkou v našem e-shopu je samolepka s vlastním potiskem a fantazii se meze nekladou. Můžete vkládat text, fotky i jiné plnobarevné designy, které vám na samolepku zhotovíme. Velkou výhodou je také ořez celé samolepky, takže nemusíte nic složitě stříhat. Záleží jen na vás, jestli mamince dopřejete nové a originální polepy na kuchyňské kořenky, nebo jes...tli si zhotovíte pro sebe nebo své blízké jedinečný potisk na auto, telefon, ledničku, okno či jiné osobní věci.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 5x5cm
  • Barva: Bílá
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zásah Samolepky čtverec - 5 kusů a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, Řemesla a koníčky sleva, materiál pro umění a řemesla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Zásah Samolepky čtverec - 5 kusů
Právě si prohlížíte...

54,- Kč