Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Forma pečící na bábovku Original NORDIC WARE bronzová 26cm

Forma pečící na bábovku Original NORDIC WARE bronzová 26cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Forma pečící na bábovku Original NORDIC WARE bronzová 26cm z kategorie umění a zábava, párty a oslavy, dárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Forma pečící na bábovku Original NORDIC WARE bronzová 26cm .

Detailní informace

Nestárnoucí klasická bábovková forma v naprosto netradičním provedení barvy tmavého bronzu. Objem 12 cups (cca 2,84 l). Bábovka jako od babičky pro každou příležitost, ať je pátek nebo svátek.Tento oblíbený vintage tvar bábovky pochází z prvopočátků společnosti Nordic Ware, z 50. let. Hodí se pro každou příležitost, ať už to bude obyčejné nedělní sousedské či rodinné posezení nad čajem či kávou, návštěva blízkých či slavnostní oslava.?Firma Nordic Ware uvedla na trh tento, pro své formy netradiční bronzový odstín, připomínající spíše čokoládu, ...v roce 2019 a to v souvislosti se svou novou kolekci v hřejivých barvách podzimu.Formu s úspěchem využijete nejen na pečení klasických bábovek, ale také třeba pro ovocné nebo zeleninové rosoly, připravované za studena. Formu je možné vložit do trouby o maximální teplotě
200°C včetně.Forma je vyrobena z masivního litého hliníku, který zajišťuje perfektní rozvod tepla. Sám výrobce tak doporučuje snížit při pečení teplotu klidně až o 15°C, než je uvedeno v receptech. Pro co nejkvalitnější výsledek doporučujeme pečení hutnějších těst (máslových, třených, kynutých), které dají vyniknout všem detailům formy.Údržba: Před prvním použitím a po každém následujícím umyjte ručně teplou mýdlovou vodou. Nepoužívejte kovové předměty či drátěnky. Pro odstranění odolnějších usazenin těsta použijte měkký kartáček. Formu napňujete maximálně do 2/3. Nikdy nepoužívejte pro vymazání olivový olej, slunečnicový olej ani jiné běžné stolní oleje. Pro pečení doporučujeme formu vymazávat sádlem nebo přepuštěným máslem, popřípadě  vystříkat speciálním, k tomu určeným olejem ve spreji a vysypat (polohrubou moukou, kakaem nebo kokosem). 

Produkt je výrobek značky Potten & Patten ,distribuovaný s EAN kódem 011172501486.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Potten & Patten, Párty a oslavy Potten & Patten, Dárky Potten & Patten.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Forma pečící na bábovku Original NORDIC WARE bronzová 26cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, párty a oslavy sleva, dárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Potten & Patten a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Potten & Patten najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Forma pečící na bábovku Original NORDIC WARE bronzová 26cm
Právě si prohlížíte...

1290,- Kč