FOX Union Clipless Shoes Grey 42,5 Pánská cyklistická obuv - 10% sleva

-10%
FOX Union Clipless Shoes Grey 42,5 Pánská cyklistická obuv
3 008 3 327 1792
3 008,- Kč

Původní cena: 3 327,- Kč


Hodnocení:


FOX Union Clipless Shoes Grey 42,5 Pánská cyklistická obuv z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, cyklistické oblečení a příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným FOX Union Clipless Shoes Grey 42,5 Pánská cyklistická obuv .

Zlevněné zboží

Boty Fox Union Clipless jsou nastaveny tak, aby vaše dobrodružství na horském kole posunuly na novou a sebevědomější úroveň. Obuv pro horská kola Fox Union, která je vyrobena s robustními prvky včetně tvarované špičky pro ochranu proti nárazům kamenů, snadno zvládne náročnost trailů.
Nízkoprofilová, na míru vyladěná mezipodešev s lehkým a přesným střihem zvyšuje přilnavost a pocit při ped...álování a poskytuje vám více pohodlí. Výkon je optimalizován díky tvarované vnitřní výztužné desce, nejedná se však o tuhost na úkor komfortu mimo kolo. Podešev je navržena s použitím gumové směsi Ultratac se vzorem běhounu, který poskytuje nejlepší přilnavost a odolnost ve své třídě, zatímco 2-šroubový systém zarážky je kompatibilní s většinou bezklipsových pedálů. MTB boty Fox Union, které jsou všestranné a mají nenápadný styl, byly zrozeny na úspěch.
Vlastnosti
Podešev Ultratac vyvažuje přilnavost a odolnost Nízkoprofilový popruh na suchý zip a systém šněrování pro optimalizaci přizpůsobení a pohodlí Tvarovaná a zesílená špička na ochranu před nárazy kamenů Jednodílný svršek pro konzistentní a přesný střih Svařovaná konstrukce odolná vůči povětrnostním vlivům Tvarovaná vnitřní pata pro prémiový, protiskluzový střih Vyladěná mezipodešev EVA vyvažuje odpružení pro celodenní pohodlí při jízdě s účinností pedálování Texturovaný potisk s vysokou hustotou v oblastech s vysokým opotřebováním pro lepší odolnost Možnost výměny klenby pro jezdce s nižší až vyšší klenbou chodidel Lehký, zesílený nylonový shank dodává tuhost efektivnímu přenosu síly na pedál Systém zarážek se 2 šrouby je kompatibilní s většinou pedálů ''Power and Control'' na spodní části boty, který vám pomůže vybrat umístění zarážky
Sezóna : Léto Pohlaví : Unisex Věková skupina : Dospělý Velikost EU : 42,5 Použití pro : All-Mountain Barva : Šedá Použití pro : Downhill Velikost UK : 8,5 Hmotnost (g) : 445.0 Použití pro : Trail Země původu : Vietnam Barva podle výrobce : Grey Technologie : Ultratac Použití pro : Enduro

Produkt je výrobek značky Fox ,distribuovaný s EAN kódem 0191972773297.

Procházet zboží z kategorie Sport Fox, Outdoorové aktivity Fox, Cyklistika Fox, Cyklistické oblečení a příslušenství Fox.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 42,5
  • Barva: Grey
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 399,- Kč
980,- Kč
Detail
2 799,- Kč
2 240,- Kč
Detail
2 799,- Kč
2 240,- Kč
Detail
1 699,- Kč
1 190,- Kč
Detail

DMT KR1 Road Reflective Black 44,5

Velikost 44,5 / Black / Pro muže / Dmt
7 995,- Kč
7 295,- Kč
Detail
6 531,- Kč
6 038,- Kč
Detail
3 656,- Kč
3 339,- Kč
Detail
1 790,- Kč
1 074,- Kč
Detail
4 009,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

FOX Union Clipless Shoes Grey 42,5 Pánská cyklistická obuv a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, cyklistické oblečení a příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fox a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fox najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FOX Union Clipless Shoes Grey 42,5 Pánská cyklistická obuv
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

3008,- Kč